Alexander McQueen on kuollut

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 1

Brittiläinen nykymuodin tunnetuimpiin nimiin kuuluva Alexander McQueen on kuollut. Hänet löydettiin tänään Lontoon-kodistaan hengettömänä ja hänen huhutaan tehneen itsemurhan, mutta asiaa ei ole vahvistettu. Hänen äitinsä Joyce kuoli noin viikko sitten.

17.3.1969 syntynyt McQueen valittiin Britannian vuoden suunnittelijaksi neljä kertaa. Omien Gucci Co. -muotiyhtiön puoliksi omistamien vaate- ja asustelinjojensa lisäksi McQueen toimi vuosina 1996–2001 ranskalaisen Givenchyn muotitalon pääsuunnittelijana. McQueen on myös lanseerannut parfyymit Kingdom ja My Queen, sekä tehnyt yhteistyötä urheiluvaatemerkki Puman ja matkalaukkumerkki Samsoniten kanssa. Naistenvaatekokoelmien lisäksi McQueen suunnitteli myös miestenvaatteita, silmä- ja aurinkolaseja, asusteita ja parfyymeita. McQueenilla on myös halvempia ja nuorekkaampia vaatteita myyvä merkki McQ.

McQueen oli avoimesti homo.

Wikipedia: Alexander McQueen
BBC: Alexander McQueen, UK fashion designer, found dead

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Westboro Baptist Church ilmoittaa menevänsä osoittamaan mieltä Alexander McQueenin hautajaisiin. Verkkosivuillaan WBC ilmoittaa hänen päätyneen Helvettiin.