Viisi uutista: mullistava, ihmeellinen, shokeeraava, glamuröösi, mitätön

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Mullistava

'Mullistavaa' oli Giorgio Armanin kommentti uuden mallinsa valokuvista. Malli on jalkapalloilija Christiano Ronaldo. Hän on 24-vuotias Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen pelaaja, ja hän on nyt esiintynyt italialaisen muotijumalan Armanin uusissa aluspöksyissä. Armanin mukaan malli on spontaani, kiihottava ja todella mullistava.

Kuvat uuteen mainoskampanjaan on ottanut kaksi tunnettua mallikuvaajaa: Mert Alas ja Marcus Piggot Madridissa. Ronaldo oli otettu, kun hän pääsi Armanin malliksi. Ronaldo pitää Armania yhtenä maailman suurimmista muotilegendoista ja hän on jo pitkää suosinut tätä vaatemerkkiä.

Armanilla on ollut muitakin tunnettuja urheilijamalleja: Beckham, Luis Figo ja Thierry Henry. Armani on nyt 76-vuotias ja hän johtaa yksin muoti-imperiumiaan. Hänen kumppaninsa Sergio Galeotti kuoli 1985. Armani itse sanoo Ronaldon kuvista: Christiano on erittäin hyvännäköinen mies, jolla on hieno atleetin vartalo. Minulle hän on nuoruuden esikuva: spontaani, kiihottava ja todella mullistava.


Ihmeellinen

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Amy Winehouse on englantilainen jazz- ja soul-laulaja sekä lauluntekijä (s. 1983). Nyt eräs transihminen kertoo suhteestaan Amyn entiseen aviomieheen, nykyiseen poikaystävään. Transihminen oli silloin 17-vuotias ja silloin vielä mies. Skandaaliuutinen tuli huonoon aikaan, sillä Amy on uudelleen menossa naimisiin ex-miehensä kanssa.

Amy Winehousen (26) ja Blake Fielder-Civilin kaksi vuotta kestäneessä avioliitossa oli myrskyjä (väkivaltaa, huumeita) vuonnna 2009. Pikaoikeudenkäynnissä avioliitto lopetettiin, mutta jo joulukuussa 2009 mlolemmat olivat taas yhdessä.Taas he haluavat naimisiin ja lapsikin on suunnitteilla tähän pyhään perheeseen. Häät pidetään, kun Blake on saanut huumeterapiansa loppuun ja maastapoistumiskielto päättyy (kielto on väkivaltaisuuden takia).Häät pidetään sitten Karibialla St. Lucialla.

Eron syynä ei todellisuudessa ollut väkivalta ja alkoholi vaan valokuvat. Ami oli valokuvissa entisen rugby-pelaajan ja nykyisen näyttelijän Joshua Bowmanin kanssa. Nyt jällleen on tullut peliin valokuvia. Mutta niissä on Blake, ja hänen seuralaisenaan on toinen mies. Brittilehdet kertovat, että englantilaisella transihmisellä on ollut "afääri" Blaken kanssa. Transihminen oli silloin 17-vuotias ja he tapasivat Facebookin kautta. Heillä oli kohtaamisia useita kertoja kuukausien ajan. Transihminen oli silloin vielä miehenä, mutta se ei Blakea vaivannut, vaan hän ylisti rakkauden kohdettaan.

Nyt Blake väittää tavanneensa transihmisen vain kerran. Ei mitään seksijuttuja ja transihminen oli valehdellut jopa ikänsä Blakelle. Monta ongelmaa on tässä vyyhdissä. Transihminen on kertonut, että he yhdessä nauttivat myös huumeita, joten sellainenkin tuomio on tulossa..


Shokeeraava


Kovat tuomiot tuli niille kolmelle miehelle, jotka tarkoituksellisesti tartuttivat seksijuhlissa HIVin muihin homomiehiiin. Hollantilaisen Leeuwardenin oikeus ilmoitti lopullisista tuomioista: päätekijälle 12,5 vuotta vankeutta.

Vuosina 2006 ja 2007 tuomitut houkuttelivat homodeittisivustoilla miehiä mukaan salaisiin bileisiin, joita pidettiin yhden tuomitun asunnossa. Ainakin 14 miestä oli saatu houkuteltua mukaan. Vieraat huumattiin ja ja HIV-posiitiivisten isäntien verta ruiskutetiiin vieraisiin.

Asia tuli julki, kun paikallisessa aids-tukikeskuksessa ihmeteltiiin nopeaa tatunnansaaneiden lisääntymistä. Epäiltiin jotain salaisia seksibileitä ja asiasta tehtiin poliisille tutkimuspyyntö. Poliisi pääsi asiassa eteenpäin helmikuussa 2007. Epäillyt vangittiin toukokuussa 2007. Oikeusprosessi on kestänyt kauan, koska on etsitty lisää uhreja. Ensimmäisessä oikeudenkäynnsisä marraskuussa 2008 tuomiot olivat lievempiä, mutta valtionsyyttäjä puuttui peliin, joten nyt on saatu ylemmältä tuomioistuimelta lopullinen päätös.


Glamuröösi

Wienissä on viikonvaihteessa helmikuun 11. glamuuria. Samana päivänä järjestetään kuuluisat oopperatanssiaiset, juontajana tiettävästi otsikoissa ollut näyttelijä Haider, joka haukkui Itävallan ja kertoi, että hänen äitinsä pahoinpideltiin pojan homouden vuoksi. Isänmaalllliset ihmiset vaativat, että Haider on syrjäytettävä juontajan paikalta.

Samana päivänä on kuuluisat "ruusutanssiaiset". Viime vuonna Auerspergin palatsin ovella oli todella kova tungos ja jotkut lipun lunastaneet jäivät ulos. Nyt heidät on kutsuttu kunniavieraina mukaan. Tanssiaiset alkavat keskiyöllä Les Schuh Schuh -ryhmän poloneesilla. Tasan puolen yön aikaan on Miss Candyn Alles Walzer. Tonava Kaunoisen jälkeen alkavat DJ:t oman ohjelmaansa. Klo 03.00 valitaan 'Starqueen Of Heaven 2010' ja samalla julistetaan pukupalkinto.

Sellaista glamuurimenoa. Pukukoodi: glamuuri tai iltapuku.Pääsymaksu 40 euroa, pöytä 10 hengelle 350 euroa.


Mitätön

Tämän uutisen voi lukea suomalaista iltapävilehdistä. Italiassa joku tarttui jalkapalloilija Beckhamin etumukseen. Tarttuja oli ns. journalisti. Hän kommentoi: "Mitätön pikku juttu". Eli: oliko Beckhamin alushousukuvissa housuun laitettu sanomalehteä täytteeksi?

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!