Playgirl-lehti tarjoaa Iris Robinsonin puppelipojalle alastonkuvausta

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Herrojen alastonkuviin keskittyvä Playgirl-lehti tarjoaa Pohjois-Irlannin kansanedustaja Iris Robinsonin puppelipojalle Kirk McCambleylle alastonmallin tehtäviä. Komean nuoren miehen kuva alla olevassa linkissä.

Playgirl-lehti onnistui äskettäin houkuttelemaan amerikkalaisen Levi Johnstonin alastonkuviin. Hän on presidenttiehdokas Palinin tyttären ex-puoliso ja heidän lapsensa isä. Suureksi pettymykseksi Johnstonista ei julkaistu kuvaa "full monty".

Kirk McCambleylle lehti on luvannut maksaa "kohtuullisen" palkkion mallina olosta. Ei ole tiedossa, josko Kirk McCambley on ehdotuksen ottanut vastaan.

PinkNewsin uutinen ja valokuva Kirk McCambleystä

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Minua on pitkään askarruttanut se, millaisella summalla saadaan joku anglo-amerikkalaisen kulttuurin kasvatti riisumaan vaatteensa ja esittelemään jopa sukukalleutensa kaikelle kansalle. Vielä enemmän mietityttää, jos henkilö on julkkis tavalla taikka toisella.

Suomessahan julkkisten alastonkuvat eivät ole mikään juttu. Kekkosesta on olemassa monet saunakuvat. Hesarin kuukausiliite on kuvannut jopa ministereitä alastomina.