Lomalla: homot haluavat rentoutumista - ei seksiä ja shoppailua

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

USAssa selviteltiin homojen lomakäyttäytymistä. Community Marketing kyseli 14. kertaa Annual Gay & Lesbian Tourism Studyssa, mitä lomalta halutaan. Vastaajia oli 4 700. Amerikkalaiset homot ja lesbot matkustavat ulkomaille mennessään Englantiin ja Ranskaan. Sitten suosiossa seuraavat Saksa, Italia, Espanja ja Hollanti. Ruotsi on kymmenennellä sijalla. Afrikan maista suosituimmat ovat Etelä-Afrikka, Marokko ja Egypti. Aasiassa suosituimpia ovat Thaimaa, HongKong ja Japani.

Amerikkalaiset homot matkustavat kotimaassaan eniten New Yorkiin. Sitten seuraavat Las Vegas ja San Fransisco. Lesbot pitävät ehkä enemmän uhkapeleistä, koska heidän ykköskohteensa on Las Vegas, sitten tulevat San Fransisco ja New York.

Talouslama on iskenyt, koska yhä useammat (33%) vastaavat, että ensi vuonna matkustetaan vähemmän. 25% aikoo investoida matkoihin entistä enemmän. Yleisvaiktelma on, että lyhyitä matkoja lähiseuduille suositaan yhä enemmän.

23% matkustaa osallistuakseen pride-tapahtumiin. 8% on osallistunut homo/lesbo-ryhmämatkoille.

Useimmat (69%) haluavat lomallaan rentoutua. 51% haluaa vain paeta arkeaan. 37% haluaa tehdä romanttisen loman partnerin kanssa. Seksilomaa haluaa 14% ja shoppailulomaa 13%.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tutkimuksen raportti netissä

1 kommenttia

Mainittujen joukossa ei ollut Turkki eikä Venäjä. Siltä pohjalta sitten siis.