Köln: Yllätysnimi Mr. Beariksi

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006


Viime viikonvaihteessa vietettiin Kölnissä 25. kertaa Bear Pride -tapahtumaa. Siellä valittiiin myös Mr. Bear Germany 2010. Sensaatoina pidettiin, että voitto meni Wieniin. Voittaja on 36-vuotias Michael Thomas ja hän päihitti viisi saksalaista kilpailijaa.

Voittaja on wieniläinen, sympaattinen parturi. Kilpailussa hän esiintyi upseerinasussa. Hän sai yleisöltä 41% äänistä. Wienissä voittajan lempi-biletyspaikkoja ovat ainakin Hard-on ja Alten Lampe. Se on Wienin karhujen tapaamispaikka. Hänen mielestään Wienisssä ei ole tarpeeksi tapaamispaikkoja ja erityisesti ei ole paikkoja karhuille ja muscle-karhuille. Monet luulevat, että karhut haluavat olla vain keskenään. Näin ei ole. On hyvä, että on monenlaisia ihmisiä. Usein homopiireissä puuttuu suvaitsevaisuutta erilaisia ihmisiä kohtaan. Hän haluaa nyt Misterinä vaikuttaa siihen, että gay-yhteisö muuttuisi suvaitsevammaksi.

San Fransiscossa vietetään myöhemmin Mr. Bear International -kisoja. Michael ei tiedä vielä, meneekö hän sinne. On kyse rahasta. Karhu-yhteisö ei pysty maksamaan kalliita kuluja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Video kisoista
Voittaja

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!