Italia: transsukupuolisen ihmisen kuolema

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Oppositiopoliitikko, demokraattisen puolueen Piero Marazzo on ollut median huomion kohteena. Kuukausi sitten hän joutui eroamaan, koska hän oli käyttänyt seksipalveluita. Niitä hän sai transsukupuoliselta. Neljä poliisia on salaa kuvannut poliitikon liikkeitä ja he uhkasivat julkaista kuvat, elleivät saa 80 000 euroa lunnasrahoja. Nyt transsukupuoinen henkilö on löydetty kuolleena ja asunto on osittain palanut. Lunnaita vaatineet poliisit on pidätetty. Marrazo on vetäytynyt merkittävästä kuvernöörin virasta.

Poliisit kuulustelivat Brendaa viime päivinä moneen kertaan. Seksiskandaalissa on ollut mukana toinenkin transsukupuolinen henkilö. Brenda on myynyt itseään kadulla ja hän on useamman kerran joutunut pahoinpidellyksi. Kännykkä on varastettu. Ystävä kertoo, että Brendalla on ollut masennusta ja itsemurha-ajatuksia. Hän halusi ehkä muuttaa Brasiliaan. Asunnosta löytyi pakattu matkalaukku.

Miksi hänet tapettiin? Kuka halusi Brendan vaikenevan? Onko hänellä ollut merkittäviä asiakkaita, jotka eivät halua joutua julkisuuteen? Brenda on tässä jutussa jo toinen kuolonuhri. Syyskuussa kuoli kokaiinin ylinannostukseen yksi mies, joka oli transihmisten parittaja. Hän ilmeisesti kuvasi Brendan ja Marrazon yhteisen hetken.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • onni4me
  • 21.11.2009, 15.31
Tästä voisi juuri sanoa, että kun seksuaalisuus ei olisi tabu, niin kovin suurta ongelmaakaan siitä ei muodostuisi. Toinen asia sitten on, miksi kyseinen poliitikko eroaa? Onko naimisissa eli valehdellut äänestäjilleen ja mahdolliselle perheelleen?

Tunnen Suomestakin poliittisia perheitä, joissa osa on kulissiliitoissa, koska haluavat ulospäin olla niin heteroa, niin heteroa...

Kysymys on: Miksi emme ole vain omia itsejämme? Siihen ei olisi paljoa sanottavaa, jos kaikki tulisivat sieltä kaapista ulos. Hop hop!
Jotenkin minusta tuntuu siltä, että homonormatiivisessa ympäristössä unohtuu pikavauhtia se miten omat heteroseksuaaliset vanhemmat ja sukulaiset elivät/elävät. Sekä miten ihmiset yleensä elävät.

"Onko naimisissa eli valehdellut äänestäjilleen ja mahdolliselle perheelleen?"

Hyvänen aika. 40%-60% heteroista on uskottomia. Tuttavapiirissä on hiukan epäselvyyttä, kuka on minkin lapsen isä. Sukulaisten keskuudessa selviteltiin korkeasta iästä johtuneeseen kuolemaan saakka kuka oli harrastanut seksiä kenenkin vaimon kanssa.

"Tunnen Suomestakin poliittisia perheitä, joissa osa on kulissiliitoissa, koska haluavat ulospäin olla niin heteroa, niin heteroa..."

Enemmän on niitä, jotka ovat kulissiavioliitossa sen takia, että haluavat näyttää olevan muka naimisissa, mutta elävät aktiivista sinkkuelämää.

"Kysymys on: Miksi emme ole vain omia itsejämme? Siihen ei olisi paljoa sanottavaa, jos kaikki tulisivat sieltä kaapista ulos. Hop hop!"

Minun mielestäni avoimuus on sosiaalista lahjattomuutta. Ja perustelin myös tuon uskottomuus asiankin. Avoimuudesta olisi haittaa monelle.