Rantakausi on alkanut Kanarialla

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Kun kylmyys, liukkaus ja pimeys vaivaa, tarjoaa Kanarian saaret ihanteellisen vaihtoehdon. Playa del Ingles on yhä homomatkailijjoiden suosikki. Siellä on aurinkoa, dyynejä, rantaa, merta, baareja ja on jopa gay-henkisiä hotelleja. Inglesissä jokainen etsii oman päivärytminsä. Vanhemmat ihmiset nousevat katsomaan aurinkonnousuja, nuoremmat odottavat iltapäivää ja auringonlaskua. Illat kuluvat rennosti Yumbo-Centerissä. Päivisin se on ostoskeskus, mutta viimeistään klo 22 sen ilme on muutunut ja siiitä tulee homokeskus. Baareja on ainakin 25. Terassit tarjoavat sopivaa vilvoitusta.

Heteroturistit tuntevat suomalaishenkiset baarit. Siellä meno on hvyin kansanomaista ja paikat ovat näkemisen arvoisia. Nimetkin kertovat kotimaasta (esim. Ryysyranta). Kesällä baareissa tapahtuu muodonmuutos. Yksi suomalaisravintola muuttuu irlantilaiskapakaksi, koska irlantilaiset ovat kesäasiakkaita Inglesissä.

Dyyneillä harrastetaan alastomuuskulttuuria. Erityisen paljon siellä on saksalaisia. Luonnonsuojelualueella näkyy vain ihmisten päitä aavikkokasvien välistä. Ja hiekalla loikoilevien vierellä vilistävät suuret mutta vaarattomat sisiliskot.

Päivällä Inglesin Jumbo on hiljainen ostoskeskus
Dyynien eksoottisia kasveja. Täällä voi törmätä yliopiston kasvitieteen opiskelijoihin
On hieno kokemus, jos voi omalta parvekkeelta seurata auringonnousua
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!