USA: Alastomana omassa keittiössä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 1


Poliisi otti kiinni Eric Williamsonin Sprinfieldissä Virginian osavaltiossa. Eräs nainen käveli talon ohi ja näki ikkunasta alastoman miehen keittiöpuuhissa. Nainen oli kävelyllä 7-vuotiaan poikansa kanssa. He olivat oikaisseet siitä ikkunan ohi läpi puutarhan.

Poliisi on jakanut lähialueelle lentolehtisiä, joissa kysellään, onko Williamson aikaisemmin nakuillut. Paikallislehdissä pohditaan, miten vaarallista on seitsenvuotiaalle nähdä alaston mies. Huolta herätti myös koulubussin pysäkki. Se on suoraan nakutalon etupuolella.

Eric Williamson ihmettelee. Hänhän on omassa kodissaan. Jos ei tee mieli panna vaatteita päälle, niin sitten hän on alasti. Tällä kertaa hän ei pukeutunut, kun hänen asuinkumppaninsa oli matkoilla ja hän oli yksin kotona. Hänellä on itsellään alakouluikäinen tytär.

USAssa alastomuus on kiellettyä julkisuudessa. Siitä rangaistaan ankarasti. Eric voi saada vuoden vankeutta ja 2 000 dollarin sakon. Amerikassa on joitakin nakurantoja. TV:ssä alastomuus on kielletty vapaasti vastaanotettavilla kanavilla. Alastomuus hyväksytään vain ohjelmissa, joissa käsitellään alkuperäisheimoja tai vanhoja eurooppalaisia maalauksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pätkä uutisista

1 kommenttia

Virginiassa tahallinen epäsiveellinen alastomuus on rikos, jos se tapahtuu julkisella paikalla tai "paikalla, jossa on muita ihmisiä".

Williamson näkyi ensin oviaukosta ja sitten ei viitsinyt vetää keittiön kaihtimia eteen. Tässä tullaan taittamaan peistä tahallisuudesta. Näkikö Williamson naisen ja lapsen vai ei.

Talossa on useita asukkaita, jotka eivät suhtaudu kovinkaan empaattisesti Williamsoniin ja kertoivat hänen olleen aamulla humalassa.

Lisäksi poliisi ilmeisesti teki kotietsinnän ilman lupaa. Tästäkin voinee revitellä oikeudessa, vaikka USAn oikeuskäytäntö on kaukana TVeen lakitupasarjoista. Jenkkien lakitupasarjat ovat opetusohjelmia siitä, miten asioiden pitäisi toimia eivätkä siitä, miten asiasta niin kuin aikuisten oikeasti Jenkeissä eivät toimi.

Jollei rikosilmoituksen tekijänä olisi ollut poliisin vaimo niin poliisi olisi varmaan heittänyt ilmoituksen roskakoriin. Tässä suhteessa Suomessa ja Virginiassa toimitaan samalla tavoin.

Täällä Suomessa tuo naapuritalon tyttö menee varhain aamulla suihkuun niin että pimeänä vuodenaikana hänen rintojensa profiili piirtyy terävänä varjokuvana suihkuhuoneen verhoon.