John Mayerin kielisuudelmia ja Rammsteinin peniksiä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 1

John Mayerin kielisuudelma


Juorulehti Radar Online kertoo, että 32-vuotias John Mayer oli Palm Springissä Toucan's Tici Loungessa. Siellä hän sai aikaan melkoisen riemun, kun tanssilattialla hänen luokseen tuli mies ja suuteli. Mayer ei torjunut, vaikka se oli kielisuudelma.

Twitterissä Mayer kumosi lehden jutut. Siellä klubilla miehet käyttäytyivät erittäin hillitysti, hillitymmin kuin heteroklubeilla. Mayer tiedetään naisjutuistaan. Hän on viime vuosina ollut Jennifer Love Hewittin, Jessica Simpsonin ja Jennifer Anistonin kanssa. Mutta tiedetään, että hän on aikaisemminkin suudellut miestä. Uudenvuoden juhlissa hän moiskautti Perez Hiltonia. Hilton heti riensi kertomaan, että Mayer on biseksuaalinen ja joutuu taistelemaan seksuaalisuutensa kanssa. Mayerin tiedottaja sanoi juttua naurettavaksi.

Huhtikuussa Mayeer kuitenkin itse kommentoi Perezille annettua suudelmaa. Hän sanoo miettineensä, pitäisikö hänen olla homo. Tanssin pyörteissä hän sanoo myös, että "villit" homot saavat hänet tolaltaan.

John Mayer kuuluu USAn suosituimpiin laulajiin-lauluntekijöihin. Kuvia

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.gayboy.at/news/15327
*****

Rammsteinin penikset

Saksalainen rockibändi Rammstein on antanut valaa bändin jäsenten peniksistä dildoja, jotka tulevat yhdessä uuden levyn kanssa. Punertavat penikset on kauniisti metallinvärisessä laukussa. Siinä on myös liukuvoidetta ja käsiraudat.
QX:n mukaan ruotsalainen levynmyyntifirma ei aio ottaa myyntiin dildolaukkua.
Kuva:
http://www.qx.se/uploads/dd/b14adf09ab3e2bac609cfc6a7a6952.jpg

Saksalaisen Rammsteinin albumi ”Liebe Ist Fü Alle Da” julkaistiin Suomessa perjantaina 16. lokakuuta.

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Oscari
  • 2.11.2009, 16.32
Ovat poikien pippelit melkoi eri kokoisia ja näköisiä. Niinhan ne yleensä tuppaavat olemaankin. Jos pitäisin musiikista, voisin ostaa moisen pakkauksen ;)