Virossa paikallisvaalit – Ago Press ehdokkaana Tartossa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 2

19.10.2009

Ago Pressin äänimäärä jäi vähäiseksi - 22 ääntä. Valtuustoon tarvittiin vähintään 131 ääntä.

18.10.2009
Klo 22

Tarton valtuustoon tulee 49 valtuutettua. Luettelossa ei ole Agon nimeä.
http://www.tartupostimees.ee/?id=176781


Klo 20

Postimees-lehden mukaan ennusteessa luvataan Reformipuolueelle 18 paikkaa. Se on Tarton suurin puolue. Seuraavina ovat isamaa ja Res Publica Liitto, kumpikin 14 paikkaa ja sosiaalidemokraatit 10 paikkaa. Nimistä ei vielä ole tietoa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Saako Ago nuorten ääniä? Hän näyttää ainakin nuorimmalta ehdokkaalta.


Klo 14

Tämän päivän paikallisvaaleissa on Tartossa reformipuolueen ehdokkaana Ago Press. Hänen kaapistatuloaan seurattiin runsas vuosi sitten ranneliikkeessä ja hänestä oli haastattelu Voltti-lehdessä. Ago Press on ehdokkaana numerolla 262. Puoleen päivään mennessä Tartossa äänestysprosentti on ollut maan alhaisin, 28%. Vaalihuoneistot ovat auki klo 20:een.

Reformipuolueen ehdokkaat Tartossa. Ago press on no 262

2 kommenttia

Tietääkseni Ago Press on ainut julkihomo Viron kunnallisvaaleissa. Toki hän ei ole tietenkään ainut homo pyrkimässä tehtävään.

En ole pieneen aikaan pitänyt häneen yhteyttä, etten häiritsisi vaalityötä. Näkyvyyttä olisin toivonut häneltä enemmän. Vaalien jälkeen pitää kysäistä kuinka homma tehtiin. Tarton vaaliprosentti voi antaa mahdollisuuden pienelläkin kannattajajoukolla tehtyyn läpimenoon. Tilanne on jännittävä.
Ago Press sai Tartossa yhteensä 22 ääntä. Se ei riittänyt lähellekään valtuustopaikkaa. Pitää oikein kysyä, miten hän kampanjaansa hoiti. Julkisuutta oli tullut sen verran, että se olisi pitänyt ilman muuta hyödyntää.

Toisaalta ajattelen, että Virossa saattaa tilanne olla sellainen ettei homo halua äänestää homoa.