Laulaja Belinda Carlisle tukee ´Homoliittojen-puolesta´ -kampanjaa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Amerikkalainen laulaja Belinda Carlisle on lähtenyt tukemaan Mainen osavaltiossa homoliittojen-puolesta -kampanjaa "No on 1 - Protect Maine Equality". Kansanäänestys homoavioliitoista järjestetään 3. marraskuuta 2009. Maine on liberaalinen osavaltio, ja on ollut tapana sanoa: Mihin suuntaan Maine menee nyt, siihen suuntaan menee koko kansakunta.

Laulaja Belinda Carlisle on tunnettu ja menestynyt. Nyt hän on tehnyt videon (yhteiskunnallisen mainoksen) tukeakseen Mainen kansanäänestyksessä homoavioliittoja. Syy on yksinkertainen: hänen 17-vuotias poikansa James on homo. Äiti haluaa, että hänen pojallaan on tulevaisuudessa samat kansalaisoikeudet kuin kaikilla muillakin ihmisillä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mainen osavaltio on pohjoisin osavaltio.

Video YouTubessa

1 kommenttia

Jee, Belinda! Jos olen oikein ymmärtänyt niin aikaisempi yhtyeensä Go-Gos nauttii myös jonkinlaista arvostusta lesbopiireissä, ja varhaiset seikkailut Los Angelesin punkskenessä (mm. jonkin aikaa Germsin rumpalina ja Black Randy & Metro Squadin taustalaulajana) varmistavat kyllä vähintään alaviitteeksi pääsyn queerpunkin historiikkiin.