Suomen katolinen piispa: Homoparien vihkiminen heikentää kirkkojen suhteita

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 9

Suomen katolinen piispa Teemu Sippo sanoo YLEn uutisten haastattelussa, että homoliittojen hyväksyminen voi ajaa luterilaisen kirkon nurkkaan. Ekumeeniset suhteet ovat vaarassa. Asia on vanhoille kirkoille eli ortodoksiselle, anglikaaniselle ja katoliselle kirkolle vaikeasti nieltävä pala ja uhkaa katkaista kirkkojen väliset suhteet. Suomessa asiaa vasta selvitellään, mutta katolisen kirkon piispa Teemu Sippo pelkää pahinta. Siinä voi tulla ongelmia käytännön ekumeniassa, niin kuin Ruotsissa näyttää tapahtuvan.

Lisää YLEn uutissivulla
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/katolinen_piispa_varoittaa_luterilaisia_homoliittojen_siunaamisesta_1070316.html


Nettikeskustelu ryöpsähti vilkkaana

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Katolisen piispan homoliittopuheet käynnistivät vilkkaan nettikeskustelun. YLE itse kertoo keskustelusta äsken kirjoitetussa uutisessa.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/piispan_homoliittokommentit_puhuttivat_nettikeskustelijoita_1074801.html

9 kommenttia

  • 2 / 9
  • hyi hyi
  • 12.10.2009, 14.51
Homoja ei kuulu vihkiä mihinkään avioliittoon koska se on täysin vastoin raamatun opetusta jota kirkon kuuluisi noudattaa. On se kumma kun näin yksinkertaista asiaa ei saada mahtumaan näiden jaarittelija piispojen ja homomielisten kirkon päättäjien tajuntaan! Eläkööt homot rauhassa omaa elämäänsä mutta ei missään nimessä mitään avioliittoa eikä adoptiota. Voisiko joku selväjärkinen kertoa sen mihin homot tarvitsevat jotain avioliittoa kun eivät kykene luonnollisesti lisääntymäänkään? Homoilkoot rauhassa mutta ei kahden samaa sukupuolta olevan välille todellakaan kuulu mikään avioliitto. Kaikki luonnollinen vaan yritetään asettaa kyseenalaiseksi ja nämä kieroutuneet asiat kuten homostelu yritetään väkisin saada hyväksytyksi aivopesemällä ja jatkuvalla jankutuksella homojen paremmuudesta vähän joka alalla. Ei näille perversseille tasa-arvo riitä selviä valtapyrkimyksiä ja suunnitelmallista toimintaa tämä on.