Suomen katolinen piispa: Homoparien vihkiminen heikentää kirkkojen suhteita (juttukommentit)

  • 2 / 9
  • hyi hyi
  • 12.10.2009 14:51
Homoja ei kuulu vihkiä mihinkään avioliittoon koska se on täysin vastoin raamatun opetusta jota kirkon kuuluisi noudattaa. On se kumma kun näin yksinkertaista asiaa ei saada mahtumaan näiden jaarittelija piispojen ja homomielisten kirkon päättäjien tajuntaan! Eläkööt homot rauhassa omaa elämäänsä mutta ei missään nimessä mitään avioliittoa eikä adoptiota. Voisiko joku selväjärkinen kertoa sen mihin homot tarvitsevat jotain avioliittoa kun eivät kykene luonnollisesti lisääntymäänkään? Homoilkoot rauhassa mutta ei kahden samaa sukupuolta olevan välille todellakaan kuulu mikään avioliitto. Kaikki luonnollinen vaan yritetään asettaa kyseenalaiseksi ja nämä kieroutuneet asiat kuten homostelu yritetään väkisin saada hyväksytyksi aivopesemällä ja jatkuvalla jankutuksella homojen paremmuudesta vähän joka alalla. Ei näille perversseille tasa-arvo riitä selviä valtapyrkimyksiä ja suunnitelmallista toimintaa tämä on.
  • 3 / 9
  • Suomen katolinen piispa voi pa
  • 12.10.2009 15:48
Sivistyneessä, sekularisoituneessa yhteiskunnassa ei rajata kansalaisoikeuksia tavallisilta ihmisiltä jotka eivät oikeasti haittaa kenenkään elämää. Avioliitto ei edes ole mikään ~*eksklusiivinen kristillinen luonnollinen traditio*~ vaan alunperin vain sopimus, jolla yhdistettiin ja siirrettiin omistajuussuhteita. Nykyään avioliitto tuo joukon oikeuksia, joita ei ole mitään järkeä lähteä rajoittamaan tavallisilta ihmisiltä Kyllä meille LGBT-ihmisille riittää tasa-arvo, toisin kuin teille antisosiaalisille, vallanhaluisille fundiksille.

Ja muuten, kyllä lapsen on parempi kasvaa normihomoperheessä kuin vihaa tihkuvassa fundisperheessä. ;)
  • 4 / 9
  • Epänormaalia
  • 12.10.2009 17:59
Kansalaisoikeudet kuuluvat kaikille kansalaisille se on selvää. Yhteiskunnan sekularisoituminen ja humanistinen ja ateistinen arvomaailma ei tarkoita sitä että yhteiskunta olisi sivistyneempi ja parempi kuin että jos yhteiskunnassa pidetään perinteisiä arvoja yllä ja kristinuskoa kunniassa. Avioliitto on kahden ihmisen välinen sopimus eli niin kuin nimikin sanoo liitto joka on perheen kulmakivi ja todellakin ainoa luonnollinen ja terve perheenmalli vaikka nämä luonnottomia arvoja tyrkyttävät kuinka yrittävät kääntää kaiken oikean vääräksi ja nurin päin. Suomen laissa ei ole missään kohdassa kielletty erikseen ja nimenomaan homoseksuaalisilta ihmisiltä mitään oikeuksia! Ei vain ole säädetty että samaa sukupuolta olevat ihmiset voisivat mennä naimisiin keskenään. Eihän tavallisilta ihmisiltä mitään oikeuksia rajoitetakaan mutta ei ole mitään järkeä mennä muuttamaan lakeja jonkun vähemmistön ehdoilla niin että siitä koituu haittaa viattomille lapsille jotka eivät voi vaikuttaa siihen millaiseen perheen irvikuvaan kuten homo tai lesboliitto heidät adoptoidaan. Onko normaali hetero antisosiaalinen kun ei kaikkea epänormaalia hyväksy? Entäs mikä vallanhalu piilee siinä että haluaa lapsille normaalia ja luonnollista kasvuympäristöä? Totta kai heteroperheissä sattuu paljon eroja ja muita ongelmia mutta millä perusteella edellinen kirjoittaja puhuu itsestäänselvyytenä "vihaa tihkuvasta" fundisperheestä? Naurettavaa että yritetään asettaa joku luonnoton "normihomoperhe" ihanteeksi lapsen kannalta!
  • 5 / 9
  • Tero Kankaanperä
  • 12.10.2009 18:48
Voi hyvää päivää! Oletteko te kuunnelleet tai katselleet KOKO haastattelun? Ja nimenomaan KOKO haastattelun! Minusta tuon mystikko-pellen puheet asettaa oikeisiin mittasuhteisiin se hirveä paskasade minkä hän suoltaa haastattelun loppupuolella manaamisesta pahan voimista! Jos juttu ei olis alkanut niin tuoreella aiheella, mun olis pitänyt tarkastaa VUOSISATA ennen kuin olisin uskonut korviani. Voiko joku vielä katsoa katolisia vakavalla naamalla tämän huuhan jälkeen?! Mun närkästykseni vaihtui paskaiseen räkänauruun näille harhaisille höyrypäille kun juttu eteni! :-D Terveydenhuollon ammattilaisena minua ihmetyttää jälleen kerran se millä perustella ihmiset mielisairaaloiden lukkojen eri puolilla valikoidaan...
  • 6 / 9
  • Rokkihomo
  • 12.10.2009 19:41
Isä Sippo saisi pitää sen paimensauvansa ihan vaan omissa housuissaan.
Tero ja RH: Jos teidän panoksenne keskusteluun ovat tätä tasoa, ei ole ihme ettei keskustelu ole mahdollista.
  • 9 / 9
  • Juksteri
  • 19.10.2009 23:34
Pitäisikö näissä uutiskommenteissakin olla keskustelupalstan tapaan huomautus, että alue on tarkoitettu seksuaalivähemmistöihin kuuluville - ja heidän ystävilleen?

Ylen uutisesta ei selvinnyt, miten ekumenisten suhteiden on käynyt Ruotsissa. Onko jouduttu turvautumaan manaajaan..?