Marja-Sisko Aalto palaa entisiin töihinsä Imatralle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 4

18.10.2009

Marja-Sisko Aalto oli haastateltavana FST5:n Kolmas valtiovalta -ohjelmassa. Toimittajan mielestä Aallosta on tullut median lemmikki.

Aalto vaikutti päättäväiseltä jatkosta entisessä virassaan ja aikoo tehdä parhaansa siitä suoriutumiseksi.

12.10.2009

Hesari otsikoi, että Marja-Sisko Aalto kiistää väitteet luottamuspulasta.
Uutisen mukaan Aalto on saanut vastaansa väitteitä, joissa epäillään hänen johtamistaitojaan ja luottamusta seurakuntalaisten keskuudessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aalto pitää väitteitä verukkeina, kun muutakaan ei keksitä.

9.10.2009
Paluu virkavapaalta entiseen tehtävään tapahtuu marraskuun alussa.

Marja-Sisko Aalto kertoo lehden haastattelussa törmäävänsä paluunsa jälkeen varmasti jonkinlaiseen konfliktiin. Hän ei aio kuitenkaan provosoida tilannetta eikä provosoitua. Selvällä taistelumielellä hän toteaa, ettei aio kuitenkaan asettua miksikään kynnysmatoksi.

Lehtijuttu kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.

Etelä-Saimaan juttu
Hesarin uutinen 12.10.2009

4 kommenttia

Kansan kärttyisä käsi on ojentunut jälleen Hesarinkin suuntaan. ;-)

Nyt näperrellään jopa siitä onko Aallon kohdalla sukupuolen muuttaminen vaiko sukupuolen korjaaminen. Joku ehti siihen jo todeta, että "entäs sitten?"

Erittäin valitettavaa tässä koko tilanteessa on se, että Aalto joutuu raskaiden hoitojen lisäksi taistelemaan työpaikastaan ja asemastaan. Mielestäni tämä ei ole reilua.

En ole tarkistanut, mutta oletan Aallon työsuhteen olevan voimassa. Mutinat voisi tässä kohden lopettaa heti. Ei työsuhdetta lopeteta kylänraitilla tapahtuvalla huutoäänestyksellä!

Aallon tapaus nostaa esille ja tekee näkyviksi ihmisten oikeat ennakkoluulot ja halun syrjiä julmasti.
  • 2 / 4
  • rajansa kaikella
  • 14.10.2009, 1.04
Juhani V: kirkon peruskirja on Raamattu, eikä mikään SETA:n toimintajulistus tai humanistiliiton ohjesääntö. Ja valitettavasti kirkko ei uskalla olla kansalaistottelematon vaan on tottelematon Herransa ohjesäännölle. Kirkkoherra Aalto tietää tasantarkkaan mistä on kyse joten turhaa on sääliin vedota ti tehdä hänestä marttyyriä. Sukupuoltaan vaihtavan ihmisen ongelma ei ole haarojen välissä vaan korvien välissä, samoin kuin anorektikolla, jonka ruumiinkuva on vääristynyt.