Bismarckin perillinen kuoli huumeisiin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Yksi Lontoon societeen erikoisimmista ihmisistä löytyi maanantaina kuolleena Lontoon asunnostaan. Hän oli kreivi Gottfried Bismarck (44). Kuolinvuoteen äärellä oli huumevälineitä. Luultavasti ylinannos heroiinia. Hän oli Saksan rautaisen kanslerin Bismarckin lapsenlapsen lapsi. Hän asui Kings Roadin kulmassa 7,5 miljoonan euron asunnossa. Poliisi vieraili talossa ennenkin. Viime elokuussa villeissä homo-orgioissa yksi vieraista putosi 20 metriä ja kuoli.

Historian opiskelijana Oxfordissa hän usein joi yökausia. ”Speedillä” hän sitten pystyi taas keskittymään. Oxfordin bileet olivat kuuluisia. Vieraat – mm. kreivi Spencer, Dianan veli – tulivat mitä ihmeellisimmissä asuissa. Eräs vieraista kertoi: ”Välillä nahkahousissa, välillä verkkosukissa – aina hän oli charmikas persoona ja hänen seurassaan viihdyttiin”. Vuonna 1986 juhlat loppuivat. Luksusopiskelijaboksissa pidettiin tutkintokauden päätösbileitä. Yksi opiskelijatoveri, ministerin tytär ja Guiness-perijä Olivia Channon löytyi kuolleena hänen sängystään. Hän oli tukehtunut heroiiniin ja alkoholiin. Bismarck keskeytti opinnot ja meni katkaisuun. Sitten hän suoritti Saksassa loppututkinnon. Mutta hän palasi huumeisiin. Suku ilmoitti, että hän kärsi epilepsiasta.

(Bild-online)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Tänään on Berliner Morgenpostissa Bismarckin perillisen kuolintiedot. Hän kuoli kokaiiniin. Sen lisäksi hänellä oli kaksi vakavaa sairautta, HIV ja hepatitis B ja C. Nämä asiat kertoi Lontoossa tutkintatuomari.