Amerikka: lesbot uhkaavat

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 9

Sveitsiläinen Blick-online kertoo jymyjutun Amerikasta. Fox newsin ohjelmassa ” O´Reilly Factor” kerrottiin, että pelkästään Washingtonissa on 150 jengiä, jotka terrorisoivat lapsia. Eivätkä he ole perinteisiä jengiläisiä, vaan taistelulesboja, jotka tarttuvat tyttöihin, naisiin, jopa miehiin. Nämä ryhmät toimivat «Dykes taking Over» (DTO) nimen alla. Heillä on vain yksi tavoite: tytöt pakotetaan homoseksuaalisuuteen.

Kriminaalianalyytikko kertoo, että maassa on maanalainen verkosto, naisia, lesboja ja myös homoja. He rekrytoivat jopa 10-vuotiaita lapsia kouluissa kaikkialla maassa.

Homojärjestöt ovat ärtyneitä. Tällä jutullaan Fox News vain lietsoo homovihaa. Mutta Blick-lehden mukaan on olemassa merkkejä koululaisista, joiden kimppuun muut tytöt ovat hyökänneet ja on tapahtunut raiskaus. Näin esim,. Memphisissä 3 vuotta sitten. Nbc 10:n mukaan 12 tytön jengi ahdisteli Turner High Schoolin oppilaita. ”He tulivat yhä uudelleen ja vaativat, että ryhtyisimme lesboiksi”.

Onko USAssa todella tällainen maanalainen liike? Jos he hyökkäävät päällesi, heidät tuntee ohjelman mukaan vaalenapunaisesta pistoolista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sivulta pääsee myös katsomaan YouTuben videota asiasta.
http://www.blick.ch/news/ausland/artikel66844

Jos sivulta ei pääse YouTubeen, se johtuu siitä, että videoon yrittää liian moni yhtaikaa. Kokeile myös googlella "O'Reilly Factor"

9 kommenttia

Nyt kannattaa hiukan jarrutella. Fox News on äärioikeiston äänitorvi. Olisi hyvä pistää tällainen juttu sille sopivaan raamiin.