AU: Hengenpelastajahomot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Uutisjuttu Australiasta kertoo, kuinka homot ja lesbot ovat löytäneet viime vuoden Mardi Gras -tapahtumassa olleiden hengenpelastajien ryhmän kautta nyt mukaan organisaatioon. Homojen ja lesbojen kiinnostus on ollut mittavaa järjestöä kohtaan, jonka jäsenmäärä on nykyisin 130 000.

Uutisjuttu ja video
http://www.smh.com.au/articles/2008/02/02/1201801094709.html
http://www.youtube.com/watch?v=XbRsSdiNRH4

Vuoden 2008 Sydneyn Mardi Gras avataan ensi lauantaina. Juhlia kestää melkein kuukauden. Mardi Gras on ollut leimallisesti homojuttu. Nyt hetskut ovat todenneet, että se onkin hauskaa ja ovat tunkemassa mukaan. Sydneyssä asuva sukulaispoikani kuuluu cheerleader-ryhmään. Heille tuli määräys osallistua Mardi Gras kulkueeseen tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Koko ryhmä on nyt paniikissa ja aikovat kieltäytyä kunniasta, vaikka homous ei heille olekaan enää mikään juttu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tämä hengenpelastushomma on jotenkin perin australialainen ilmiö. Vähäisten havaintojeni perusteella ilmiössä hengenpelastus tulee muiden asioiden jäljessä. Niitä edeltäviä asioita ovat erotiikka, ekshibitionismi ja narsismi.

Näin joskus videon, jossa kuvattiin tekohengitysharjoitusta. Tyttö antoi pojalle suustasuuhun-menetelmällä elvytystä. Pojan uikkareissa jotakin oli elpynyt perin näyttävästi.

1 kommenttia

"Vähäisten havaintojeni perusteella ilmiössä hengenpelastus tulee muiden asioiden jäljessä. Niitä edeltäviä asioita ovat erotiikka, ekshibitionismi ja narsismi."

Eikös vapaapalokunta-aate ole vähän samanlainen? Tosin tuosta erotiikka- ja ekshbitionismipuolesta en ole siinä niinkään varma (uniformufetisismiä lukuun ottamatta), mutta narsismia kaiken kivan "oheis"toiminnan myötä varmasti esiintyy.

Pitäisikö perustaa homo-vpk? Letkut rullalta ja tulta päin!