Ystävänpäivän viettoa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Jälleen on ystävänpäivänä 14. helmikuuta klo 20 Wienin Stephansdomissa eli Pyhän Tapanin tuomiokirkossa jumalanpalvelus rakastaville. Siellä saavat siunauksen yhtä lailla hetero- ja homoparit. Siunauksen antaa isä Gottfried Wegleitner fransiskaaniluostarista. Tuomioseurakunnan pappi Anton Faber sattuu juuri olemaan Israelin matkalla. Viime vuonna ääriliikkeet yrittivät tehdä tapahtumasta skandaalia.

http://www.radiox.de/files/radiox.m3u

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Uutta Sodomasta ja Gomorrasta


Fundamentalistinen ja homovihamielinen kreuz.net -sivusto kertoo, että muuallakin on homojen siunaamisia ystävänpäivänä. Heittiöt ja omaatuntoa vailla olevat hengenmiehet käyvät siunaamaan kaikenlaista haureellisuutta. Kreuz.netin uutinen on kirjoitettu Dortmundissa ja siellä saa kahdessa seurakunnassa klo 19 siunauksen kaikki kynnelle kykenevät. Pappi Ludger Keite St. Clemensin seurakunnasta aikoo myös muistuttaa juhlan todellisesta tarkoituksesta. Jumalanpalveluksessa tarjotaan kynttilänvaloa ja meditatiivista musiikkia.

Pyhä Valentin oli kolmannella vuosisadalla rakastavaisten suojelupyhimys.

Nettisivulla on myös kuva homojen vastamielenosoituksesta evankelikaalisen Perheiden päivän aikaan 2006. Tuollaisia hirvityksiä homot ovat.
http://www.kreuz.net/article.6668.html
Ystävänpäivän mielenosoitus Moskovassa


Homojen ystävänpäivän mielenosoitus onnistui vain niin, että fasistien vastustajat (antifa) suojelivat heitä.

Tarkoituksena oli pitää mielenosoitus torstaina Moskovassa Puschkinskajan ja Ochotnyj Rjadin metroasemien välillä. Homoaktivistit halusivat osoittaa, että myös homo pystyy rakastamaan ja että heidänkin joukossaan on pariskuntia ja perheitä. Aamupäivällä tuli kuitenkin tieto, että uusnatsit aikoivat iskeä mielenosoituksen kimppuun. Ilmeisesti poliisi vuotaa tiedot uusnatseille. Homot pyysivät apua antifasisti-järjestöiltä.

Paikalle ilmaantui pieniä ryhmiä uusnatseja, mutta sinne tuli myös 50-100 antifa-ihmistä, jotka alkoivat häiritä uusnatseja. Kun kaikki uusnatsit olivat kadonneet, tuli paikalle homoaktivisteja ja mielenosoitus alkoi klo 19.10.

Natsit kokoontuivat kuitenkin uudelleen ja he puukottivat yhtä antifa-ihmistä. Tämä joutui sairaalahoitoon. Mielenosoituksen loppuvaiheessa uusnatsit onnistuivat hakkaamaan myös yhden mielenosoittajan.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun antifa auttoi homoaktivisteja mielenosoituksessa. Poliisi ei pidättänyt ketään.

http://de.indymedia.org/2008/02/208126.shtml