USA: republikaanien ehdokas ääripapin kannalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • JuhaniV
  • 6

Republikaanien presidenttiehdokas John McCain kaveeraa radikaalin saarnamiehen, John Hageen kanssa. John Hagee on tullut kuuluisaksi siitä, että hän katsoo Jumalan rangaisseen New Orleansia siitä, että siellä aiottiin pitää gay pride. Pyörremyrsky tappoi tuolloin 1 836 ihmistä ja aiheutti mittavat aineelliset vahingot. Se on USA:n historian eniten kuolonuhreja aiheuttanut pyörremyrsky.

Joku lukijoista ehti jo kommentoida, että todellisuudessa "syntinen" alue kaupungissa kärsi vähäisemmistä vahingoista, kuin monet muut alueet. Hän pitää epäloogisina noita Jumalan viha väitteitä. USA:n nk. raamattuvyöhyke on saanut kärsiä kasvavassa määrin luonnon katastrofeista viime vuosina. Kirjoittaja ihmettelee, miksi Jumala ei ole jo rangaissut San Franciscoa, varsinaista homomekkaa kunnon maanjäristyksellä.

Lähde: The Nation

6 kommenttia

San Franciscoa "rangaistiin" ehkä jo hyvissä ajoin vuonna 1906...
Jaha, tässä onkin kysymyksessä siis Jumalan uusi strategia, annettaisiin lapselle selkään etukäteen, ikään kuin varastoon, koska se joka tapauksessa käyttäytyy huonosti?

Muistan Raamatusta jonkun väittämän, että isien pahat teot kostetaan kolmanteen ja neljänteen polveen. Mutta että nyt aivan toisin päin. Tämä on uutta.

Jumalan linjaukset ovat ihmiselle käsittämättömiä. :-)