Berliinin pääsiäinen: jälkimaininkeja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Taas on tullut sotkua Berliinin fetissipiireissä. Mister Leather 2008 valittiin kolmihenkisen juryn ja yleisön yhteispäätöksenä. Marc Z. on Nienburgista. Kolme viikkoa myöhemmin voittaja diskattiin, ja nyt on uusi mies tilalla. Kilpailun järjestäjä ja jury kertoivat, että "valitettavasti on osoittautunut, että ensimmäiselle sijalle päässyt ei pysty täyttämään niitä odotuksia ja vastuuta, joita virka edellyttää. Voittajan käyttäytyminen kilpailun jälkeen on osoittanut, ettei hän pysty kasvamaan kunniakkaaseen virkaansa". Mister-titteli siirrettiin toiseksi päässeelle Mr Fetisch NRW:lle Frank Casperille (NRW Nordrhein-Westfalen, Stuttgartin ympärillä).

Laineet lyövät korkealla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Moni ehti jo ihmetellä, onko tämä aprillipila. Mutta aprillipäivästä on jo pitkä aika. Uudessa BOX-lehdessä kerrrotaan, että toinen pääsiäisen aikana valittu Mister, Mr. Fetisch Biker sai uuden nimen: Mr. Moottoripyöräilijä 2008. (Tämä taitaa olla aprillipila? No, nimen vaihtaminen johtui siitä, että alkuperäinen nimi Mr. Fetisch Biker on riitautettu oikeudessa!). Koko pääsiäisjuhlinta oli kahtia jakautunutta. Oli kaksi järjestäjää, kaksi ohjelmavihkoa ja kahdet Mister-kilpailut. Ja nyt vielä voittaja sai potkut ja uusi mies tilalle. Keskustelufoorumit ovat täynnä kannanottoja ja neuvoja. Ja eniten kannanottoja tulee niiltä, jotka eivät tee mitään eivätkä toimi millään tavalla hlbti-skenen hyväksi. BOX-lehti muistuttaa pääkirjoituksessaan, että ne, jotka toimivat järjestöissä, tekevät toisinaan myös virheitä. Tekevälle sattuu. Samaa voi sanoa näistä meidän suomalaisista keskusteluista.

Mutta monenlaista on nähty. Tilanne on niin tulehtunut, että jos joku oli menossa bileisiin dress coden mukaisissa asuissa, mutta sanoi jonkin poikkipuolisen sanan järjestäjistä, lensi suoraa päätä ulos.

Suuri osa juhlien vieraista ei tiennyt mitään näistä järjestäjä-ongelmista tai oli kuulematta, mitä oli käynnisssä.

=======

Luulen, että monia ei kiinnosta pisaraakaan nämä jutut Berliinin nahkamaailman kiemuroista. Mutta minun mielestäni ne kuvastavat hlbti-kulttuurin moninaisuutta.