USA: Homojärjestölle 65M USD perintönä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Ric Weiland kuului viiden ensimmäisen työntekijän joukkoon, jotka työskentelivät Microsoftin yhdessä jättiyrityksen aloittaessa. Omaisuudestaan hän jätti 65 miljoonaa dollaria homojen oikeuksia ajavalle järjestölle ja HIV/AIDS-ryhmille. Summa on koskaan suurin homojärjestöjen perinnön kautta saama lahjoitus.

Weiland kuoli vuonna 2006 oman käden kautta 53 vuoden ikäisenä kärsittyään pitkään syvästä masennuksesta. Häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa Mike Schaefer.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Eipä mennyt kuin hetki, kun äärioikeistolaiset älähtivät. Perhearvojen puolesta toimiva Peter LaBarbera varoittaa, että mittava lahjoitus järjestöille, jotka edistävät homoseksuaalista elämäntapaa, käytetään kristillisen opposition "kriminalisoimiseksi". Hänen mukaansa homot käyttävät jo merkittävästi enemmän rahaa toimintaansa kuin mitä perhearvoja puolustavat järjestöt käyttävät.

- LaBarbera toteaa, että homoaktivistit voittavat vastustajansa ei vain siksi, että heillä on parempi taloudellinen perusta, vaan myös siksi että he voivat fokusoitua vain yhteen asiaan ["homoagendaan"], perheitä puolustavien järjestöjen taistellessa useiden muiden haasteiden kanssa, kuten abortit ja kantasolututkimukset.

Uutisjutun jatkeena käydyssä lukijakeskustelussa LaBarberan väitteitä pidetään täytenä hölynpölynä.

http://www.onenewsnow.com/Culture/Default.aspx?id=68457