Venäläis-ortodoksi kuvernööri: repikää homot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Venäjällä Tambovin alueen ortodoksis-henkinen kuvernööri haluaa, että homot revitään riekaleiksi ja palat heitetään tuulen vietäviksi. Eilen lehtihaastattelussa kuvernööri Oleg Betin perusti mielipiteensä ortodoksiseen oppiin. Homot on saatava pois hallinnon tehtävistä ja tiedotusvälineistä. Ei mitään toleranssia vaan riekaleet heitetään tuuleen.

Venäjän lainsäädännössä kielletään vihan lietsominen vihollisia ja sosiaalisia ryhmiä vastaan, mutta lainsäädännöllä ei ole tehoa, jos solvaaja on vallassa oleva henkilö.
(GayRussia)

*****

Ranneliikkeen sivuilla on artikkeli homojen elämästä otsikolla "Ei se Venäjä niin paha paikka homolle ole". Homoelämä kukkii monella tavalla, eikä homovihamielisyys paljon näy tavalliselle diskossa kävijälle. Ongelmana on vain se, että hallinto on homofobinen, ja yksittäiseltä ihmiseltä puuttuu lain suoja, koska oikeus nuodattelee hallinnon näkemyksiä. Ei kuulosta hyvältä, jos vaaditaan hallintoon "homopuhdistuksia". Kuvaus Venäjän arjesta on tässä
http://ranneliike.net/artikkelit.php?alue=nakokulmia&juttu=nak789596909

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Minä kuulin yhdeltä venäläiseltä mieheltä mielipiteen, missä hän katkerasti kertoi kuinka mielisairaat (= homot ) pääsevät nykyisin helpommin esille esim. kirjallisuudessa.
  • 2 / 2
  • Ransom
  • 17.5.2008, 19.43
No kaikki suurkaupungit ovat "suvaitsevaisia", jos välinpitämättömyyden haluaa välttämättä tulkita sellaiseksi. Jos ketään ei kiinnosta naapurin kotiväkivalta, katulapset tai julkisissa itsekseen höpöttävät mielenterveyspotilaat, niin kyllähän siinä nyt muutama homoseksuaalikin sitten menee. Jokainen pitää huolen vain omista asioistaan, näinhän se tuntuu olevan maailman metropoleissa.