Facebook ei tunne rekisteröityjä parisuhteita

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

Guardian-lehti kertoi eilen, että Facebookissa henkilötietojen kohdalla ei ole rasti ruutuun -lomakkeessa sellaista kohtaa kuin "rekisteröity parisuhde". Kaikkia muita yhdessä elämisen muotoja sieltä löytyy. Muutosta ei ole tullut, vaikka on perustettu ryhmä, joka yrittää edistää tätä asiaa. Ryhmään kuuluu 13 000 ihmistä. Jopa Englannin terveysministeri on liittynyt kampanjaryhmään. Monet ovat protestoineet Facebookille niin, että ovat sulkeneet oman tilinsä siellä.

Facebookista kommentoitiin ,että heidän lomakkeellaan voidaan ilmaista, millaisessa suhteessa elää. Jos haluaa tarkentaa suhteen laatua, sen voi ilmaista muilla tavoin, esim. kuvailemalla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

vaeltaja2006 kirjoitti: "Monet ovat protestoineet Facebookille niin, että ovat sulkeneet oman tilinsä siellä."

Minä olen protestoinut niin, etten ole koskaan tiliä avannutkaan.

OT: Minusta Internet ja julkinen mielipiteenvaihto on työkalu päättjille ja medialle sen näkemiseksi, miten vallanpitäjien aivopesemiä ihmiset ovat. Niin kauan kuin puuhastellaan facebookin rastien kanssa ja halutaan kaljateltta Pride-puistikkoon ei vallanpitäjä liikahda tuoliltaan. Mutta jos sanoo vaikkapa "alas siniristin orjuus!" (henkilökohtainen suosikkini) niin se on selkeästi omaehtoista tuotantoa joka ei ole lähtöisin mistään valtion/kaupallisten tahojen korruptoimasta mediasta. Valtiota huolestuttaa se, etteivät kaikki ole vaipuneet apatian transsiin vaikka ruoan hinnan nostosta johtuva köyhyys ajaa apatiaan ja sen laadun huononnus metabolisen oireyhtymän myötä masennukseen.