USA: Mormonit saavat nyt maistaa tuloksia omista asenteistaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 4

Viha kahden leirin, homot/mormonit, välillä on näkyvää. Mormonikirkkoja vastaan on tehty monenlaista ilkivaltaa eri puolilla USA:ta. Seurakuntien tiilaisuuksia on häiritty ja rakennuksia vahingoitettu.

Utahissa valitetaan nyt, että jos siellä olisi saatu aikanaan laadituksi viharikoslainsäädäntö, näihin kiusantekoihin olisi mahdollista puuttua sen säännöstön perusteella nykyistä paljon voimakkaammin. Utashin lainsäätäjät vastustivat voimakkaasti viharikoslakia, koska siihen olisivat kuuluneet myös teot homoja vastaan. Laki olisi sisältänyt sanktiot hyökkäyksistä uskonnollisia yhteisöjä vastaan.

Nyt mormonikirkot joutuvat ilkivallan kohteiksi. Niitä suojaa vain tavallinen lainsäädäntö.

Asiasta raportoi The Salt Lake Tribune.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Mikäs siinä. Pilkka osuu omaan nilkkaan. Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa. :D Hah!

Ei haittaa lainkaan!
Joukko eri kirkkojen edustajia julkaisi New York Times -lehdessä kokosivun ilmoituksen, jossa tuomitaan mielenosoitukset mormonikirkkoa vastaan. Ilmoitus on otsikoitu "No Mob Veto" tarkoittaen vaikkapa "Mielenosoituskielto".

Tekstissä todetaan mielenosoitukset perusteettomiksi, koska mormonien mielestä he vain puolustivat Kalifornian vaalissa avioliittoja. Useiden kirkkojen edustajat ovat allekirjoittaneet vetoomuksen.

http://www.nomobveto.org/images/nytad_lg.png

Homojen mielestä allekirjoituksensa antaneilla kirkoilla yhteistä mormoneiden kanssa on vain homoviha, eikä mikään muu. Jotku noista kirkoista kutsuvat mormonismia kultiksi.

Homojärjestöt pitävät ilmoitusta täysin valheellisena. Truth Wins Out -järjestö on julkaissut vastamainoksen Salt Lake Tribune -lehdessä. Se on otsikoitu "Lies In the Name of the Lord" eli "Valheita Herran nimeen".

http://www.truthwinsout.org/wp-content/uploads/2008/12/two_ad_large.jpg

****************

Truth Wins Out -järjestö taistelee äärioikeiston propagandaa vastaan, paljastaa ex-gay-myyttejä ja kertoo amerikkalaisille homojen elämästä.