Homot puistotalkoisiin!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Homot puistotalkoisiin!Luen Spartacus-guidesta, että Berliinin Tiergarten on suosittu cruising-alue. Siis lähdemme sinne iltapäiväkävelylle. Tämä tapahtui vuosia sitten! Spartacus antaa hieman lisäohjeita, mutta tarkka paikka ei selviä. Kuljemme ristiin rastiin. Yhtä puistotietä kulkiessa syksyisten pensaiden väleistä alkaa näkyä enemmän ja enemmän käsipyyhkeitä ja muuta hygieniatavaraa. Olemme perillä.

===============

Nyt homot kutsutaan puistohommiin. Marraskuun 10. päivänä klo 14-16 järjestetään siivousaktio: "Kivempi cruisailla - Tiergartenin suurpuhdistus 2007". Järjestäjät sanovat, että tallatut nurmikot ja maahan heitetyt jätteet eivät ole kaunis näky. Puisto-osasto on jatkuvasti paheksunut paperipyyhkeitä ja kondomeja, joita on yltympäriinsä.

Siivoajille tarjotaan jätesäkit ja tarvittaessa suojakäsineet, jos omia ei tullut mukaan. Tapahtuman jälkeen kaikki kutsutaan Mann-o-Meteriin grillimakkaralle ja glögille.
http://www.queer.de/boulevard_detail.php?article_id=7823

===============

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Helsingissä Mannerheimintien alkupää, Kiasman edusta, Vanhan kirkon puisto, Espa ja monet muut paikat ovat heteroiden cruising-alueita. Sielläkin tarvittaisiin joskus siivousaktiota, jotta loputon roskaaminen vähenisi.

===============

Mitä, onko nyt talviaika ja kello vasta puoli kuusi! Heti takaisin nukkumaan!

2 kommenttia

Kuinkas sattuikaan - Hesari kirjoittaa tänään: "Helsingin rakennusvirasto kutsuu kaupunkilaiset haravoimaan Kaivopuistoa sunnuntaina. Talkoiden tavoitteena on paitsi siivota Kaivopuisto lehdistä, myös lisätä asukkaiden kiintymystä puistoihin."

Jutussa ei mainita erikseen, mitä seksuaalista suuntautumista talkoisiin osallistujien toivotaan edustavan, joten tapahtuma lienee avoin kaikille halukkaille...

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kaupunkilaisia+kutsutaan+haravoimaan+Kaivopuistoa/1135231359524
Tarkoituksena on ollut, että kun jokin uutisaihe nousee esiin otsikoihin, niin seurataan, miten siinä jatkossa käy. Puistotalkoiden seuraaminen on unohtunut. Palataan asiaan nyt, kun talvi on tullut puistoon.


Paikalle Tiergarteniin oli tullut yli 20 roskien kerääjää. Poliisin edustaja ja puisto-osasto tervehtivät kerääjiä. Pari transihmistäkin oli paikalla, samoin perpetuelle indulgence -nunnia täysissä tamineissa. Siivouksen yhteydessä pantiin puistoon plakaatteja, joissa sanotaan, että siististi kruisaaminen on kaikkien etu.
Valitettavasti tuli voimakas sadekuuro ja ukkonen ja leijonasillan tienoo, joka on pahin, jäi siivoamatta. Lopuksi kokoonnuttiin grillimakkaran ja glögin ääreen.

Kuvia:
http://www.maneo.de/news/maneo-news.html

==========

Helsingissä tapahtunutta 1980-luvulla:

Keskuspuiston cruising-metsissä liikkui joku, joka oli hyvin aggressiivinen. Hän oli ilmeisesti yrittänyt pahoinpidellä useampaakin. Taisi olla kyseessä huumehörhö.

Joku oli kirjoittanut puiden runkoihin varoituksia. Varokaa sellaista ja sellaista miestä, On väkivaltainen. Taka-Töölön eläkeläismammat lukivat niitä viestejä ja olivat kauhuissaan. Poliisi soitti Setaan ja ilmoitti, että kaikki lipukkeet on käytävä keräämässä pois. Nuoret aktiiviset Setan ihmiset jättivät toimistotyöt ja lähtivät kipin kapin siivoushommiin.