Homot puistotalkoisiin! (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Public eye
  • 28.10.2007 7:42
Kuinkas sattuikaan - Hesari kirjoittaa tänään: "Helsingin rakennusvirasto kutsuu kaupunkilaiset haravoimaan Kaivopuistoa sunnuntaina. Talkoiden tavoitteena on paitsi siivota Kaivopuisto lehdistä, myös lisätä asukkaiden kiintymystä puistoihin."

Jutussa ei mainita erikseen, mitä seksuaalista suuntautumista talkoisiin osallistujien toivotaan edustavan, joten tapahtuma lienee avoin kaikille halukkaille...

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kaupunkilaisia+kutsutaan+haravoimaan+Kaivopuistoa/1135231359524
  • 2 / 2
  • vaeltaja2006
  • 6.1.2008 20:29
Tarkoituksena on ollut, että kun jokin uutisaihe nousee esiin otsikoihin, niin seurataan, miten siinä jatkossa käy. Puistotalkoiden seuraaminen on unohtunut. Palataan asiaan nyt, kun talvi on tullut puistoon.


Paikalle Tiergarteniin oli tullut yli 20 roskien kerääjää. Poliisin edustaja ja puisto-osasto tervehtivät kerääjiä. Pari transihmistäkin oli paikalla, samoin perpetuelle indulgence -nunnia täysissä tamineissa. Siivouksen yhteydessä pantiin puistoon plakaatteja, joissa sanotaan, että siististi kruisaaminen on kaikkien etu.
Valitettavasti tuli voimakas sadekuuro ja ukkonen ja leijonasillan tienoo, joka on pahin, jäi siivoamatta. Lopuksi kokoonnuttiin grillimakkaran ja glögin ääreen.

Kuvia:
http://www.maneo.de/news/maneo-news.html

==========

Helsingissä tapahtunutta 1980-luvulla:

Keskuspuiston cruising-metsissä liikkui joku, joka oli hyvin aggressiivinen. Hän oli ilmeisesti yrittänyt pahoinpidellä useampaakin. Taisi olla kyseessä huumehörhö.

Joku oli kirjoittanut puiden runkoihin varoituksia. Varokaa sellaista ja sellaista miestä, On väkivaltainen. Taka-Töölön eläkeläismammat lukivat niitä viestejä ja olivat kauhuissaan. Poliisi soitti Setaan ja ilmoitti, että kaikki lipukkeet on käytävä keräämässä pois. Nuoret aktiiviset Setan ihmiset jättivät toimistotyöt ja lähtivät kipin kapin siivoushommiin.