Tyttöpari suuteli - ulos kapakasta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 8

Tukholmassa on ollut useampia samanlaisia tapauksia. Lauantaina Jenna Silvervind (19) oli ystävättärensä kanssa Combissa Kungsälvenillä. Kuten muutkin rakastavaiset he suutelivat. Portsari tuli ja ilmoitti ,että tämä ei ole lesboklubi. Heidät heitettiin ulos ja muut asiakkaat nauroivat makeasti päälle.

Paikan omistaja Nader Arkadani sanoo, ettö heillä ei ole ollut ongelmia homoseksuaalien kanssa. Lesbopari käyttäytyi hänen mielestään "törkeästi". Pariskunta sanoi suuttuneensa vasta, kun heidät heitettiin ulos.

Asiasta on tehty rikosilmoitus ja tapaus on päässyt lehtiin. Myös homovaltuutettu HomO sai asian käsiteltäväkseen. Pariskunta sanoo, että on ikävää, että he asuvat aivan ravintolan vieressä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vuonna 2006 yksi krouvi joutui maksamaan lesboparille suudelmakiellon takia 15 000 kruunua kummallekin. Nyt on vireillä oikeudenkäynti yöklubia vastaan, joka poisti kaksi lesboa tiloistaan.

(QX)

8 kommenttia

No jopas!

Suomessa taas varmasti tulisi suutelijalle sakot vaikkapa julkisrauhan rikkomisesta.
Voi apua. Ei siis kannata mennä ruotsissa baariin. No on se hyvä et sieltä mistä minun muru tulee (aivan suomen ja ruotsin rajalta suomen puolelta) niin siellä kaikki ruotsalaiset tulee tänne meidän puolelle baariin ja täällä kyllä voi rauhassa pussailla. Sairasta.