Nainen Hillaryn rinnalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 5

Vaalitaistelun kuuma vaihe on käynnistymässä. Ja jutut ovat sen mukaisia. Kuka siis on se henkeäsalpaavan kaunis, tummasilmäinen nainen Hillaryn rinnalla? Onko hän Libanonista, Iranista vai Jordaniasta? Ja asuuko hän Clintoneilla? Hän tuntee hyvin Lähi-Idän. Hänen nimensä on Huma Abedin. Hän on puoliksi intialainen ja puoliksi pakistanilainen. Isä on itämaiden asiantuntija. Huma ei ole naimisissa, eikä hänellä ole lapsia. Hän on Hillaryn henkilökohtainen "assistentti". Ja kun Hillarylle soitetaan, se on Huma, joka vastaa varhain aamulla tai myöhään yöllä.

Nyt on saatu käyntiin kunnon juorut. Onko Hillary ja Huma lesbopariskunta ja muuttaako Valkoiseen taloon lesbopari. Tämähän olisi lännen kristityille kauhea pala. Mutta Valkoisessa talossa on ennenkin elänyt lesbo, nimittäin rouva Roosevelt.

Nyt on pakko lopettaa ja syventyä oikein kynän ja paperin kanssa tähän kiemuraan ja superjuoruun. Löytyy ehkä muitakin lähteitä.

http://www.cicero.de/97.php?ress_id=1&item=2280

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Olen sitä mieltä, että kannattaa pitää hatusta kiinni kun seuraa USA:n presidentivaalikeskustelussa vauhtia ja intoa mustamaalata vastapuoli. Muistelen edellisten presidentinvaalien loanheiton saldoa. Ei jäänyt mitään erityistä lopulta mieleen. Erittäin rumaa se oli silloinkin. Vaikka en amerikkalaisten ystävieni kanssa haluakaan keskustella vaaleista, otaksun heidän hymähtelevän noille jutuille. Se on ikään kuin räiskettä ja rätinää, joka loppu kun vaalit on ohitettu ja palataan normaaliin päiväjärjestykseen.

Koko tämä ylipitkä kampanjointi on rasittavaa seurattavaa. Vaikka tämä on vasta alkua, olen jo perin kyllästynyt tuohon kaikkeen vouhkaamiseen, josta ei parhaalla tahdolla ole mahdollista saada kunnon otetta. Heidän lehtijuttujensa seuraamiseen ja analysointiin menisi kaikki liikenevä vapaa-aika, eikä sittenkään kuva olisi kuin jotakin sinnepäin. Siksipä olen aikonut ottaa jotenkin löysän otteen asiaan ja koettaa odotella muutama tovi asioiden suunnan kehittymistä. Periaatteessa järkevintä olisi odottaa vain lopputulosta ja tehdä sen jälkeen arvioita mihin maa on menossa vaikkapa homokysymyksissä.

Amerikkalaisilta on perin inhottavaa käyttää lyöntiaseena homo/lesbokorttia. Se muka on pahimpia seikkoja ihmisessä. Onpa heillä moraali alhaalla.

Toki se, että jos Valkoinen talo saisi vetäjäkseen jonkun muun kuin valkoisen heteron miehen, voisi olla sille maalle vain hyödyksi.
Luultavasti huhut ovat republikaanien keino viestiä kansalle, että Hillary on 60-lukulainen hippi, noita, feministi, lesbo ja sosialisti ja muutenkin epäilyttävä ihminen.

Eräs kristillisen oikeiston edustaja sanoi, että vaikka itse piru olisi ehdokkaana, eivät he voisi kannattaa Clintonin valintaa.