Kilpailijat eliminoitava

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Tänään keskiviikkona on Innsbruckissa oikeudessa tapaus, jossa 21-vuotiasta naista syytetään murhayrityksistä. Kyseessä on naisten välinen mustasukaisuusdraama, jossa on huonon elokuvan ainekset.

21-vuotias tirolilaisnainen rakastuu samanikäiseen naiseen, mutta tällä on jo kaksi ystävätärtä. Kilpailijat on raivattava sivuun. 21-vuotias yrittää myrkyttämistä ja sekoittaa kilpailijoiden powerdrinkkiin myrkkyä. Naiset eivät kuole vaan saavat vain vatsanpuruja. Tarvitaan järeämpiä otteita.

Eräänä päivänä 21-vuotias näkee naisryhmän kadulla ja on tunnistavinaan siinä kilpailijansa. Hän ajaa autolla päälle. Yksi naisista loukkaantuu pahasti, mutta kyseessä ovat väärät naiset. Hän oli tunnistanut väärin.

http://tirol.orf.at/stories/226031/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Oikeuden istunto oli keskiviikkona. Syytetty on ollut vangittuna joulukuusta alkaen. Jo heti istunnon alkumetreillä syytetty perui aikaisemmin antamansa tunnustukset ja syytti tutkivia poliiseja ankarasta painostuksesta. Tabletit hän pani juomaan viedäkseen tytöiltä omaisuutta mutta hän joi itsekin samaa juomaa. Auto-onnettomuudesta hän sanoi, ettei ollut huomannut että tiellä istui joku. Hän ei myöskään huomannut ajaneensa kenenkään yli. Hän pysähtyi vasta, kun vieressä istuva alkoi kirkua.

Päätös: Syytön, vapautetaan.