Moskeijassa opetetaan: homot on tapettava

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 13

Lontoossakin opetetaan moskeijoissa vihaamaan ei-muslimeja ja tappamaan homoja. Huomenna Channel 4:ssä esitetään dokumentti, jossa naistoimittaja soluttautuu muslimien opintoryhmään. Siellä opetetaan kovan linjan oppia, saudiarabialaista wahhabismia. Viime vuonna tehtiin samanlainen dokumentti, mutta poliisi käynnisti tutkimukset jumalanpalveluksen häirinnästä ja kunnianloukkauksista. Sen sijaan kovan linjan saarnaajien toimia ei tutkittu.

Nyt on kyseessä Lontoon keskeisin moskeija The London Central Mosque ja islamilainen kulttuurikeskus. Naisopettaja, nimeltään Umm Amira, kertoi homoista: "Me emme halua olla kuin eläimet… tai kuin homot. Jumala siunatkoon meitä siitä. Meidän täytyy tehdä päätös, päätös on tappaa heidät". Myös islamista luopuneet pitää tappaa. Kristityt ovat inhottavia. Toinen naissaarnaaja kehottaa, ettei otettaisi Englannin kansalaisuutta eikä solmita ystävyyssuhteita ei-muslimien kanssa.

Moskeijan johtaja sanoi tv-kanavalle, että nuo naisopettajat eivät ole moskeijan valtuuttamia. Muslimineuvosto pitää joitakin puheita aika hyökkäävinä, mutta niiden puheiden perusteella ei pitäisi leimata koko kulttuurikeskusta.

(UkGayNews/Sunday Times)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

13 kommenttia

Norja


Norjassa on pitkään ihmetelty, että muslimineuvosto ei ole ottanut kantaa homokysymykseen. Keskustelu alkoi viime marraskuussa opiskelijoiden hlbt-ryhmä Skeivt Forumin järjestäessä keskustelutilaisuuden homoista ja islamista, ja siihen osallistui sosiaalidemokraattinen muslimipoliitikko Asghar Ali. Kun Alilta kysyttiin mielipidettä Iranin antamiin kuolemanrangaistuksiin homoille, Ali kieltäytyi ottamasta kantaa.

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=5666

Nyt Dagsavisen kertoo, että Senaid Kobilica Norjan islamilaisesta neuvostosta kehottaa kunnioittamaan homoja ja lesboja. Kenenkään ei pitäisi pelätä, että joutuu väkivallan uhriksi.

Imaamien pitäisi kuunnella homoja eli homot voivat tulla imaamin luo puhumaan, jos on puhuttavaa. Mutta samalla korostetaan, että homous ja islam eivät sovi yhteen. Mutta jos on homomuslimeja, imaamien on kuunneltava heidän huoliaan. Mutta homoille on myös kerrottava, ettei käy näiden asioiden yhdistäminen.

Aikaisemmin tällä viikolla islamilainen neuvosto tapasi Norjan homomuslimien verkoston edustajia. Tämä oli ensimmäinen tämänlaatuinen tapaaminen. Pari viikkoa sittten lapsi- ja tasa-arvoministeri kritisoi islamilaista neuvostoa siitä, että se ei suostu tuomitsemaan homojen kuolemanrangaistuksia. Norjan muslimit kuitenkin haluavat pysyä erossa muiden maiden lainsäädännöstä. Kussakin maassa tehdään, niin kuin lainsäädäntö sanoo.

(UkGayNews/Dagsavisen)
Siis ihan kauheeta ku tääl taas ollaa nii ahdasmiälisii muhamettilaisii kohtaan!

=P