Parempi huumemiehenä kuin homona

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Mallorcalla konservatiivipoliitikko ja pormestarin varamies (42) vingutteli kaupungintalon luottokorttia 50 000 euron arvosta. Hän on syvästi uskonnollinen, 5 lapsen isä, homoliittojen vastustaja. Hän on kieltäytynyt solmimasta homojen avioliittoja. Hän oli paavia vastassa Valenciassa ja järjesteli katolisille perheiden päivää.

Tilintarkastajat ihmettelivät luottokorttilaskuja. Ne ostokset oli tehty aamuyöstä ja maksun saajat olivat mm. homoklubeja. Yhtenä yönä rahaa voi kulua jopa 1450 euroa. Joissakin homoklubeissa Madridissa ja Palmalla oli käyty kolme kertaa samana yönä. Oli myös valekuitteja. Joillakin klubeilla oli naapurissa itsepalvelupesula, jonka kautta laskut voitiin suunnata muulle kuin homobaarille. Poliitikko itse sanoi, että kyseessä on konsulttipalvelut.

Torstaina, kun poliitikko oli maksanut takaisin laskunsa kaupungille, hän oli murtunut mies. Hän pyysi anteeksi ja paljasti, että hän on huumeiden käyttäjä. Hänelle on ilmeisesti helpompaa olla huumeidenkäyttäjä kuin homobaarien asiakas. Todellisuudessa hän on ostanut mm. poikaprostituutiopalveluita. Perhe on jo muuttanut tuntemattomalle paikkakunnalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

muuttiko ukko perheen mukana vai ei?
Peittelee viimeseen asti, ettei mee omat poliittiset valinnat solmuun.
Kaippa tuon ymmärtää, mutta sitä en ymmärrä, että miksi kaappi-ihmiset on usein itse kauhean homofobisia..
Semmosesta ylenpalttisesta kiihkoilusta se kaappihomous ainakin paistaa :--D