Kalifornialainen poliitikko ryvettyi seksiskandaalissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Michael Duvall, Kalifornian parlamentin republikaaninen kansanedustaja, joutui väistymään parlamentista, kun hän oli kertoillut avioliittonsa ulkopuolisista naisista, ja vahingossa mikrofoni oli jäänyt päälle. Kesällä pidettiin valiokuntakokousta, ja kansanedustaja kertoili tauolla naapurilleen perusteellisesti seksiseikkailuistaan kahden naisen kanssa.

Duvallilla (54v) on vaimo ja kaksi lasta. Toinen näistä vieraista naisista oli energiayhtiön lobbaaja (36v), ja Duvall oli äänestänyt energiavaliokunnassa energiayhtiön puolesta. Tapaus ei muuten olisi kelvannut otsikoihin, ellei Michael Duvall olisi ollut intohimoinen perinteisen perheen ja avioliiton kannattaja. Hän ajoi lakiehdotusta perinteisen perheen suojaksi. Homoja ja lesboja ja sateenkaarilapsia se laki ei koskisi. Duvall äänesti säännöllisesti kaikkia homojen ja lesbojen asemaa parantavia lakeja vastaan. Hän toimi vahvasti Kalifornian kansanäänestyksen yhteydessä homoja ja lesboja vastaan. Vuonna 2000 hän oli saanut Ethics of America –palkinnon, koska hän oli esimerkillinen johtavassa asemassa oleva henkilö.

Nyt, kun Duvall on vetäytynyt parlamentista, tilanne on entistä ikävämpi hänen naisystävilleen ja avioliitolle. Hän on myös rikkonut parlamentin säännöksiä, joissa säädellään parlamentaarikon ja lobbausryhmän edustajan välistä suhdetta.

HLBTI-järjestöt kauhistelevat Duvallin tekopyhyyttä. Hän ajaa perinteisiä perhearvoja mutta itse rikkoo niitä . Hän vaatii itselleen yksityisyyden suojaa, mutta hän ei halua sellaista homoille ja lesboille.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tämä uutinen levisi eilen boxturtlebulletin.com-sivustolta, mutta uutinen on kadonnut joiltakin sivuilta. Samoin asiaa käsittelevä video on kadonnut YouTubesta. Toivottavasti uutinen on totta, sanoo uutislähteemme queer-news.at.

Tästä voi tarkistaa, mitä em. sivulla asiasta nyt kerrotaan
http://www.boxturtlebulletin.com/2009/09/09/14557

Los Angeles Times

1 kommenttia