Stuttgartin CSD saa vastamielenosoituksen

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
  • 1


Pius-veljeskunta kutsuu ihmiset lauantaina mukaan mielenosoitukseen, jossa vastustetaan seksuaalisia perversioita. Pius-veljeskunnan mukaan CSD-paraati on Jumalan lakien pilkkaamista. Kaikki yli 18-vuotiaat katoliset, protestantit ja muut, joille Jumalan lait ovat tärkeitä, lähtekööt mukaan. Jo viime vuonna oli samanlainen mielenosoitus.

Webbisivulla Pius-veljeskunta vaatii, että maahan on saatava takaisin homouden kieltävä lakipykälä 175 kaikessa ankaruudessan. Natsit kiristivät lakia vuonna 1935, ja sitä lievennettiin vasta vuonna 1969. Lopullisesti laki kumottiiin 1994. Pius-veljeskunta muistuttaa Adenauerin hallituksesta. Adenauer kääntyisi haudassaan, jos kuulisi, miten löyhäksi homojen kohtelu on mennyt.

Iäkkäät homot tietävät, mitä Adenauerin aika merkitsi. 50 000 homoa tuomittiin oikeudessa erilaisiin vankeusrangaistuksiin, syynä seksuaalinen kanssakäyminen samaa sukupuolta olevan kanssa.

Paavi otti Pius-veljeskunnan takaisin katolisen kirkon piiriin viime vuonna. Veljeskunnan englantilainen nokkamies on kieltänyt juutalaisten joukkotuhon. Liittokansleri Angela Merkel kritisoi Paavin toimintaa tässä asiassa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Kuva viime vuodelta

1 kommenttia

Kovin piskuiselta tuo vastamielenosoittajien ryhmä näytti viime vuoden kuvissa.

Nämä ääriryhmät suuriäänisyydellään ja aktiivisuudellaan antavat kuvan paljon merkittävämmästä joukosta mistä todellisuudessa on kysymys. Kun on riittävän jyrkästi jotakin mieltä, mediajulkisuus on myös taattu.