Johtava muslimiteoreetikko väittää homoseksuaalisuuden olevan yhteensopiva Islamin kanssa!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 3

Tutkija toteaa, että huolimatta todisteista, konservatiiviset muslimit eivät tule hyväksymään homoseksuaalisuutta, koska he ovat "syvästi homofobisia".

Nämä kaksi asiaa [islam ja homoseksuaalisuus] voivat ja ovat olleet olemassa rinnakkain. Tärkeä asia on yhdistää se hyvään elämään ja luoda hyvä yhteiskunta.

Tutkija toteaa homofobian juurtuneen syvälle siksi, koska monet muslimiyhteisöt perustuvat ajattelussaan perinteiselle perheelle ja patriarkaattiin (yhteiskuntajärjestys, jossa miehillä on hallitseva asema).

Tutkija hylkää Sodoman tarinan homo-tulkinnan virheellisenä. Kertomushan esiintyy sekä Koraanissa, että Raamatussa.

16-vuosisadalla kerrotaan eläneen muslimipyhimyksen, joka rakastui hindupoikaan. He elivät yhdessä ja ovat haudattuina yhteiseen hautaan. Tukijan mielestä jotkut yrittävät kirjoittaa historiaa uudelleen ja väittävät pojan olleenkin itseasiassa tyttö.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haastattelututkimuksessa Englannin muslimit (1 001 haasteltua) olivat kaikki sitä mieltä, että homoseksi oli moraalisesti väärin. Kaikista briteistä 58% ei pitänyt homoseksuaalisuutta vääränä. Saksassa vastaava luku oli 68% ja Ranskassa peräti 78% hyväksyy homot. Kristityiksi itsensä ilmoittavat erosivat vain vähän kansan yleisestä asenteesta homoseksiä kohtaan.

Ranskan muslimeista 35%, ja saksalaisista 19% ei pitänyt homoseksiä moraalisesti vääränä.

Lähde: Pink News

3 kommenttia

Arrr, anteeksi nyt, mutta rehellisimmin on kysyttävä: Kuka Tutkija -??
Pink News kertoo tutkijan olevan 29-vuotias tohtori Amanullah De Sondy.