Facebook on vaarallinen!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 5

Tiedustelupalvelun tulevan päällikön Sir John Sawersin yksityiselämästä on paljastunut paljon yksityiskohtia, jotka ovat mieluisia vastapuolen vakoilijoille. Sawersin vaimo pisti nimittäin Facebookiin esille tietoja perheen elämästä ja tavoista.

Jatkoa 8.7.2009

Iltalehti siteeraa tietokonelehti PC Worldia, joka on listannut viisi todennäköistä syytä, jotka johtavat Facebookin romahtamiseen. Syitä ovat:
- Twitter noukkii aktiivisemmat käyttäjät itselleen
- Facebookia eivät käytä ihmiset, joilla on oikeasti elämä
- Päästä eroon vanhoista ystävistä
- Liikaa Facbook-kontakteja
- 25 faktaa -listat. Tämän jälkeen ei ole enää mitään kerrottavaa

Iltalehden jutun linkki listan alimmaisena

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vakoojapomon tietoja paljastui Facebookissa
Vakoojat hankkivat tietoja Suomessa yrityskaupoilla
Iltalehden juttu Facebookin tuhosta

5 kommenttia

Hmm, ehkäpä sittenkin tälle tiedustelupalvelun tulevalle päällikölle naamakirjaakin vaarallisempaa on tietotekniikkaa ymmärtämätön akka. Sir Johnin kannattais ehkä pitää kotona pikku oppitunti siitä, mitä kaikkia tietoja nettiin (tai muuallekaan) kannattaa laittaa. Mieluummin liian vähän kuin liikaa.
Ei minusta Facebook ole mainittavan vaarallinen.

Autokin on vaarallinen jos sitä käyttää väärin; jos ajaa ylinopeutta tai ei piittaa liikennesäännöistä jne. Yleensä onnettomuuksista puhuttaessa kuitenkin korostetaan enemmän muita asioita kuin auton vaarallisuutta.
Myös veden vaarallisuus on hyvin tiedossa. Siihen voi hukkua, liikaa vettä juomalla käy huonosti ja tulvatkin ovat osoitus veden vaarallisuudesta.

Elämä on.