Pravda julkaisi uutisen homoseksuaalisuudesta eläinkunnssa

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Jutussa todetaan, että homosuhteet ovat laajalti olemassa eläinkunnassa. Todellisuudessa tutkijat eivät ole löytäneet eläinlajia, jossa homosuhteita ei lainkaan esiintyisi.

Kirjoituksessa väitetään, että tiedemiehet alkavat kallistua sille kannalle, ettei biseksuaalisuutta todellisuudessa ole olemassakaan, vaan se tulisi luokitella pelkästään homoseksuaalisuudeksi. Heteroiksi luokiteltaisiin henkilöt, joilla ei koskaan ole ollut seksisuhdetta samaa sukupuolta olevaan henkilöön.

Verkkolehti PRAVDAn juttu kokonaisuudessaan englanniksi

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Minusta minkäänlainen seksuaalisuudesta puhuminen muun eläinkunnan kuin ihmisen osalta on termin väärinkäyttöä. Olen ymmärtänyt että eläimistä ainoastaan kehittyneemmät apinat ja delfiinit ovat löytäneet itsetyydytyksen riemun, jolloin voitanee puhua jo jonkinlaisesta esiseksuaalisuudesta kun mielihyvä on tärkeämpää kuin lisääntyminen., muutoin eläinten "seksi" on lisääntymisviettiä. Ihminenhän on pääasiassa tukahduttanut lisääntymisviettinsä ja se päästetään valloilleen vasta kun biologinen kello ehkä joskus alkaa tikittää. Siispä olisi hauska nähdä miten vakavasti otettava tieteentekijä oikeuttaa puheen ja tutkimuksen eläinten "homoseksuaalisuudesta".