Cherin lapsi sukupuolenkorjausprosessissa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media

Cherin ja Sonny Bonon 40-vuotias jälkikasvu Chaz (aiemmin Chastity) Bono käy läpi sukupuolenkorjausprosessia, joka alkoi noin vuosi sitten. Hän on nyt aloittanut prosessiin liittyvät leikkaus- ja hormonihoidot. Todennäköisesti hoidot jatkuvat vuoteen 2010 asti. Asian on vahvistanut Chaz Bonon tiedottaja amerikkalaisessa Entertainment Tonight -viihdeohjelmassa.

Chaz on toiminut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolestapuhujana, kirjailijana, näöyttelijänä ja muusikkona.

1990-luvun alussa lehdistö revitteli Chastityn seksuaalista suuntautumista, ja vuonna 1995 tämä antoi ulostulohaastattelun lesbona The Advocatelle. Vuosituhannen vaihteen tienoilla hän kirjoitti kaksi kirjaa, aiheena mm. ulostuleminen.

Chazin äiti Cher on ollut 1980-luvulta lähtien yksi suurimmista "homo-ikoneista". Kun Chastity tuli ulos kaapista lesbona vanhemmilleen 18-vuotiaana, oli asia kuitenkin shokki. Tämän jälkeen Cher on toiminut voimakkaasti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Vuonna 1998 kuollut Sonny Bono oli muusikko ja republikaanisen puolueen poliitikko.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!