Berliini: Ravintoloitsija hutki homoja pesumopin varrella

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 2


Sunnuntain vastaisena yönä oli jälleen pieni välikohtaus Berliinissä, tällä kertaa Kreuzbergissa. Tagesspiegel-lehti kertoo taas tapahtuneesta. 28-vuotias mies ja hänen 23-vuotias ystävänsä olivat suudelleet imbiss-baarin (nakkikioski) edessä. Irakilainen omistaja ryntäsi ulos ja ilmoitti, ettei hän siedä baarinsa edessä sellaista käyttäytymistä. Riita tiivistyi niin, että 38-vuotias isäntä kävi käsiksi kepin kanssa. Isäntä väitti poliisille, että häntä oli loukattu.

Poliisi on viisastunut. Se ei kerro, mistä kioskista on kysymys ja millä kadulla. Edellisen kerran jäätelökioskin edessä järjestettiin laaja mielenosoitus.

Lehdissä on nyt selvitelty, millainen keppi kioskinpitäjällä oli. Se oli joko pesumopin varsi tai veivi, jolla kioskin ikkunat avataan. Nuorempi miehistä sai vammoja käteensä. Kioskinpitäjä kertoi poliisille, että miehet olivat ärsyttäneet häntä näyttämällä keskisormea.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Tagesspiegel kertoi jälleen pussailu-uutisen

2 kommenttia

Kas kummaa, jälleen kyseessä maahanmuuttaja. Mitenkäs nyt näin sattuikaan?
Ja ratkaisu on että kaikki, tai ainakin värilliset ja islamilaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset karkoitetaan; tai ainakin alistetaan soveltuvaan nationalismitestiin?

Monien mielestä, jotka myös haluavat karkottaa maahnmuuttajat, paras ratkaisu on, että kielletään homojen ja lesbojen suuteleminen julkisilla paikoilla.