Internetväite: Norjan voittaja ei poseeraa homojen kanssa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 2

Englantilainen homoseurue oli halunnut kuvata itsensä norjalaisen eurovisiotähden Alexander Rybakin kanssa Punaisella Torilla. Laulajan edustaja kuitenkin ilmoitti. että laulaja ei halua kuvaan "teidänlaistenne kanssa. Hän on hetero". Loppukilpailun alla hän kuulemma kuitenkin oli ryhmäkuvissa eikä tarkistanut kenenkään seksuaalista suuntautumista.

Uutisen todenperäisyyttä ihmetellään alla olevan nettisivun kommenteissa. Asiaa varmaan pohdiskellaan lähiviikkoina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lisää asiasta

2 kommenttia

Onpa nopea johtopäätös.

Ja otsikko.

Luithan ennen linkin laittamista mitä linkissä lukee? Siis tuon oi-niin-huomiota-herättävän-mutta-harhaan-johtavan otsikon alla?

Pikku Alexander näytti olleen himpuloiden huseeraama, hoivaama ja kanssajuhlima ihan siinä suorassa lähetyksessäkin lauantaina.
Nappasin koko uutisen ja otsikon Virosta. Laitoin siihen "haastavan" virolaisten otsikon, koska täällä on korostettu, että pitää kiinnittää huomiota otsikkoon.

Minusta tämä oli 7-päivää-uutinen, mutta panin sen tänne siltä varalta, että maailmalla syntyy taas jokin hälinä. Muuten: Täällä voisi olal jokin sellainen alue kuin 7-päivää-uutiset. Yleensä sellaisia uutisia luetaan eniten. Tätäkin on nyt luettu muutaman kymmenen minuutin aikana lähes 50 kertaa.