´Trans(u)´-turvallisuuden ministeriö

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

"Trans(u)"-turvallisuusministeriön tarkastajat olivat mukana jäätelöbaarimieleneosoituksessa lauantaina. Millaisesta virastosta on kysymys?

Virallinen "trans"-historia kertoo, että ministerö perustettiin jo 1949, kun Erika Mielke ristiinpukeutui Margot Honneckeriksi. Siitä lähtien ministeriö on huolehtinut drag queenien turvallisuudesta. Vuonna 1990, muurin kaatumisen jälkeen ministeriö privatisoitiin.Toiminta jatkuu yhä.

Tärkeimmät tehtävät ovat:
1. drag queenien turvallisuudesta huolehtiminen
2. suvaitsevaisuuden ylläpitäminen
3. huvitteluelämän tason ylläpitäminen
4. juomien alkoholiprosentin valvonta

Ministeriö järjestää monenlaisia kontrollitilaisuuksia kuten entinen DDR-kontrolliyhteiskunnan perinne edellyttää. Ministeriöllä on "myyriä" eli IM eli epävirallisia yhteistyöhenkilöitä, jotka salaisesti tekevät raportteja havaitsemistaan asioista. Virallisella tasolla tehdään ratsioita, jolloin liikkeelle lähtee erityiskomennuskunta SOKO Prost!. Kuulustelut tehdään sivuhuoneessa. Luokkavihollisia löytyy mm. Kölnistä.


Ministeriöllä on monenlaisia jaostoja. Niitä ovat esim. Juomisentaidon jaosto, Meikkauksentaidon jaosto, Vanhentumistekniikoiden jaosto, Tyylijaosto, Rasvaimujaosto, Puheäänen korkeusjaosto, jne.jne.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Yhteydenotot: Ei maanantaina - se on konttoritöiden päivä. Ei tiistaina eikä torstaina - silloin konttori on suljettu. Ei keskiviikkona - silloin hoidellaan pankkiasioita, eikä perjantaina - silloin on lepopäivä. Viikonloppuna tapaamiset vain puhelimitse ennaltasovittuna aikana.


Puhelinta ei vielä ole, koska hakemus tehtiin DDR:n puhelinministeriölle vuonna 1986. Todennäköinen kytkemisaika on syksyllä 2017.

Ankeaa olla pitää, ks. kuva.

Kuva ministeriön tarkastajista jäätelöbaarimielenosoituksessa

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!