Voiko homosta tulla hetero

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 3

Lontoossa järjestetyssä kongressissa käsiteltiin homojen muuttamista heteroiksi. Homojärjestöt olivat ärtyneitä. Englannin kansallinen psykiatrien kattojärjestö Royal College of Psychiatrists kertoi, että ei ole tieteellistä näyttöä muuttumisesta. Päinvastoin, muuttamisyritykset aiheuttavat henkistä kuormitusta.

Seminaarin ”Seksi ja kaupunki” järjesti anglikaaninen konservatiivinen järjestö. Tunnetuin puhuja oli amerikalainen psykologi Joseph Nicolosi. Hän on Amerikasssa kansallisen homoseksuaalisuutta ja terapiaa tutkivan järjestön NARTHin puheenjohtaja ja hän johtaa omaa klinikkaa Kaliforniassa. Toiminta perustuu uskonnollisiin argumentteihin. Lontoossa hän julisti, että muutos on mahdollista. Homogeeniä ei ole löydetty. Samaan aikaan maailmassa on paljon ihmisiä, jotka yrittävät heterosuhteita, mutta epäonnistuvat.

Psykiatri Arthur Goldberg New Yorkista kertoi, että koulut USAssa ja Englannissa vaikenevat hoitomahdollisuuksista. Tällainen syrjintä alkaa jo lastentarhassa. Psykiatri ja kirjantekijä Jeffrey Satinover kertoi, että on jopa vaarallista puhua seksuaalisen suuntautumisen muuttamisesta, koska heti käyvät kimppuun homoaktivistit ja kolleegat.

*****

Samantapainen kongressi on Saksan Marburgissa toukokuun 20.-24- päivinä. Se on saanut paljon huomiota, kun homojärjestöt ovat nostaneet hälyn homojenparantamisseminaareista. Seminaariin odotetaan 1000 osanottajaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

370 henkilöä kirkosta, politiikasta ja yhteiskunnan eri alueilta on allekirjoittanut kirjelmän, jossa paheksutaan sanan- ja tutkimusvapauden rajoittamispyrkimyksiä. Nimeltä mainitaan homojärjestöt tällaisten rajoitusten vaatijoina. Homojärjestöjen kampanja kongressia vastaan loukkaa perustavanlaatuisia sananvapausperiaatteita.

Nicolosin haastattelu BBC:ssä.

3 kommenttia

"Psykiatri Arthur Goldberg New Yorkista kertoi, että koulut USAssa ja Englannissa vaikenevat hoitomahdollisuuksista. Tällainen syrjintä alkaa jo lastentarhassa."

Samantien voisi joku ruveta vaatimaan, että jo päiväkodeissa opetettaisiin lapsille se, että ihminen voi oppia lentämään ilman apuvälineitä.
Toivottavasti Englannissa ja Saksassa pidettäisiin samaan aikaan julkisuudessa Masters & Johnsonnin väärennettyjä tutkimustuloksia homojen muuttamisesta heteroiksi.

On todella hyvä, että vakavasti otettavat tieteelliset yhteisöt ja homoja lähellä olevat organisaatiot nostavat julkisuuteen vastakkaista näkökulmaa. Homojen parantajat voisivat muutoin toimia julkisuudessa ja muutenkin virheellisellä ideologiallaan kuinka vain haluaisivat. Saksan julkilausumassa tulevat näkyviin juuri ne seikat joilla yritetään jatkaa omaa toimintaa. Vedotaan sanan- ja tutkimusvapauteen. Kun mikään muu ei auta, mennään uskonnonvapauden taakse.