Malmössä Euroopan sosiaalifoorumi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Euroopan sosiaalifoorumi (ESF) kokoontuu tämän viikon loppupuolella Malmöhön. Sosiaalifoorumi on erilaisten kansalaisjärjestöjen ja kansalaisliikkeiden kohtaamispaikka. Edellisen kerran oltiin 2 vuotta sitten Ateenassa.

Sosiaalifoorumissa korostuu uusliberalismin vastustus. Maailmasta pitäisi tehdä inhimillisempi. Foorumeita on eri maanosissa ja on myös maailman sosiaalifoorumi.
http://www.kepa.fi/kalenteri/3525

Tällä kertaa sosiaalifoorumin ohjelmassa on huomattavan paljon myös HLBTI-asiaa – ollaanhan Ruotsissa. Ja erityisesti on HLBTI-aiheista kulttuuritarjontaa. QX:n sivuilla kerrotaan tästä tarjonnasta. Kuvassa poseeraa trubaduuri Jan Hammarlund. Hänestä ei ole paljon kuulunutkaan vuosikausiin tänne Suomeen saakka. Mies tuntuu olevan kypsässä iässä. Hän esiintyi Espalla Helsingin vapautuspäivillä 1980-luvulla ja lauloi ikimuistoisen laulunsa Villestä.
http://www.qx.se/samhalle/7989/dragonkings-och-hammarlund-pa-socialt-forum

Paljonkohan mukana on suomalaista HLBTI-väkeä? Kuulostellaan!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

FSE saa tuhannet järjestöt kokoontumaan Malmöhön tasa-arvoisemman, toimivamman, demokraattisemman ja solidaarisemman Euroopan puolesta. FSE:n ohjelmistoon kuuluu yli 200 seminaaria ja workshopia sekä konsertteja, filmejä, teatteriesityksiä yms.