Penis-tietoutta

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • vaeltaja2006
  • 1

Seisova penis on keskimäärin 14,48 senttiä, ja ympärysmitta on 3,95 senttiä. Tutkimuksen on tehnyt saksalainen perhesuunnittelun, seksuaalipedagogiikan ja seksuaalineuvonnan järjestö yhdessä Essenin yliopiston kanssa. Lepotilassa penis on keskimäärin 7-10 senttiä ja jäykkänä 11-17 senttiä. Näiden rajojen sisälle mahtuu 95% miehistä.

Vain pienellä määrällä ihmisiä on penis, joka on erityisen suuri tai pieni. Pisin rekisteröity penis on ollut 34,3 senttiä ja sen ympärysmitta oli 15,9 senttiä. Tämä ei ole legendaa vaan siitä on tieteelliset dokumentit USAssa (Dr. Robert L. Dickinson). Myös muut tutkijat ovat tavannet peniksiä, joiden pituus on ollut 23-30,5 senttiä. On myös mikropeniksiä. Joillakin on ollut vain 1 sentti.

Deittipalstoilla on hyvin paljon niitä, joiden penis on kokoa XXL. Seksifantasiat ja toiveet ilmeisesti aiheuttavat mittavirhettä.

Penis ei juuri kasva 19 ikävuoden jälkeen. Nuorten ja vanhojen penisten pituuksissa ei ole olennaista eroa. Vain paksuudessa nuorilla on suurempia arvoja.

Viihteellisessä espanjalaisen firman tutkimuksessa todettiin, että rankalaisilla on pisimmät, toisena italialaiset. Englantilaiset jäävät alle 13 senttiin ja eteläkorealaiset 9,4 senttiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ståndis mitataan kilogrammoina. Kuinka suuren painon voi nostaa vaakatasoon. Tulokset vaihtelevat 10-25 kilon välillä. Kuulostaa aika tanakalta.

(queer.de)

1 kommenttia

"... ympärysmitta on 3,95 senttiä..." Toivottavasti 3,95 cm on kuitenkin halaisija :P