Heteroiden anaaliseksi on tabu

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • vaeltaja2006

Tanskalainen heterojournalisti on pohdiskellut anaaliseksiä. Hänen mielestään kaikki ihmisruumiin aukot ovat erogeenisia alueita. Heteroparille molemminpuolinen anaaliseksi olisi vapauttava kokemus. Se kuitenkin vaatii vapautumista homopeloista, ja sellaista on jo näkyvissä.

Juttu oli tarkoitettu Die Welt –lehteen. Lehti ei hyväksynyt. Nyt sen julkaisi Tageszeitung. Alla pääpiirteet jutusta. Tämä juttu voisi olla muullakin keskustelualueella, mutta WELTin julkaisukielto herätti viikonloppuna huomiota:


MIEHEN PEPPU-PARKA

Homoilla ei ole mitään erityistä omistusoikeutta anaaliseksiin, kirjoittaa Kööpenhaminassa syntynyt Baltazar Castor, 32. Kun katselee pornofilmejä ennakkoluulottomasti, näkee usein, että tytöt pussailevat ja työntävät itseensä erilaisia esineitä. Miehet katsovat toimia kiinostuneina, mutta kukaan ei erehdy luulemaan tyttöjä lesboiksi. Jos miehet tekisivät samaa, he olisivat ilman muuta homoja. Sellaiset mielihyvää tuottavat asiat on siis oikeilta miehiltä kielletty.

Sellaista kirjallisuutta, jossa käsitellään tytön kypsymistä naiseksi, on hyllymetreittäin. Samaa ei voi sanoa kypsymisestä pojasta mieheksi. Pojat joutuvat etsimään tietoa kypsymisprosessiinsa kaduilta tai yksin peiton alta. Useimmat poikien opaskirjat käsittelevät pojan aikustumista suhteessa naisiin, eikä suhteessa omaan itseen. Oma keho, sen erogeeniset alueet ja erityisesti oma peräaukko on erityisen suuri tabu.

Peräaukon alueella ja sen sisällä on erogeenisia alueita ja ne aiheuttavat voimakasta kiihotusta oikein ärsytettyinä. Mutta onko sopivaa tunkeutua miehen sisään? Sisääntunkeutuminenhan kuuluu kohdistaa naiseen. Artikkelin kirjoittaja sanoo kuitenkin keskustelleensa sellaisten naisten kanssa, jotka kertovat leikkivänsä miehen peräaukon ympärillä. Fistaus ei kuulukaan pelkästään nahkahomojen kulttuuriin. Yhdellä ystävättärellä on seksikauppa Köpiksessä. Hän kertoo, että viime vuosina sellaisten dildojen myynti on lisääntynyt, joita heterot käyttävät peräaukkoon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Miehetkin voivat kokea ekstaasia peräukkoon työnnetyistä esineistä, kunhan estoista päästään. Esineet hierovat eturauhasta, ja mies voi ejakuloida ilman että penikseen kosketaan. Artikkelin kirjoittaja sanoo uskovansa, että täysi tasa-arvo käy miehen peräaukon kautta. Kun mies antautuu sisääntyöntöön ja peräaukon käsittelyyn, huomataan, että mieskin voi olla pehmeä, passiivinen ja vastaanottava osapuoli.

Kun puhuu naisten kanssa, tulee usein kuva syyllisyydestä ja häpeästä naisen seksuaalisuudessa. Sisällä on jotain salattua, johon pääsee käsiksi vain sisään työntymällä. Mutta miehelläkin on salaisuuksia sisällään. Niihin pitäisi päästä jotenkin käsiksi. Olisi avattava uusia ovia.

On paljon homoja, jotka eivät koskaan harrasta anaalia. Se tekee kipeää tai sitten on jotain muita syitä. Sitten on niitä top-tyyppejä, jotka itse työntyvät, mutta eivät anna toisen työntyä. Este on aivoissa. Alku voi olla hankalaa ja tekee kipeää, mutta keho mukautuu ja tilalle tulee nautinto.

(tazin artikkelin mukaan)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!