Ottakaa oppia homoliikkeestä!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Saksassa terveysministeriöllä on ollut tv-kampanja, jossa kiinnitetään huomiota lasten pahoinpitelyihin ja hyväksikäyttöön. Tunnuslauseena on ollut: "Älä käännä katsetta, jos huomaat". Arvioidaan, että koko Saksassa 1,4 miljoonaa lasta kärsii pahoinpitelyistä ja hyväksikäytöstä. Esim. viime vuonna tammikuusta marraskuuhun mennessä Dortmundin kaupungissa tuli ilmi 83 lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja 24 pahoinpitelytapausta. Siitä voi arvioida koko maan tilannetta, ja siihen on vielä lisättävä kaikki ne tapaukset, jotka eivät tule ilmi.

Aamun lehdessä Christine Birkhoff (42v.) kertoi, että häntä lapsena isä pahoinpiteli ja äiti halveksi ja haukkui. Myöhemmin isäpuoli käytti seksuaalisesti hyväksi. Christine sanoo, että vain pitkän terapian avulla hän pystyy nyt elämään normaalia elämää.

Lapsuuden ankeat kokemukset seuraavat koko elämän ajan. Ne aiheuttavat tunnekylmyyttä. On kuin olisi kuollut tunne-elämältään. Monesti lapsuuden ankeat kokemukset toistuvat, kun näistä lapsista tulee vanhempia. Kierre jatkuu.

Christine sanoo, että nämä ihmiset vaikenevat kokemuksistaan. Tv-mainos kehottaa, että "älä katso poispäin", mutta mihin katsoisi, kun näitä kaltoin kohdeltuja lapsia tai myöhemmin aikuisia ei näy missään. Chirstine sanoo, että pitäisi ottaa oppia homoliikkeestä ja tulla vahvasti näkyviin. Kukaan ei tietäisi homoista ja lesboista mitään, ellei olisi ollut rohkeita ihmisiä, jotka ovat tehneet heistä näkyviä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Christine on kirjoittanut lapsuuden kokemuksistaan kirjan.

http://www.westline.de/nachrichten/lokal/index_nachricht.php?file_name=630_001_4263306&newsline=lokal&catchline=do/%25/ln&szm_flag=1

4 kommenttia

En oikein ymmärrä mistä tässä pitäisi kenenkin ottaa mallia. Mitä yhteistä homoudella on lapsuudessa tapahtuneen pahoinpitelyn/hyväksikäytön kanssa?
Ilopilleri kirjoitti: "En oikein ymmärrä mistä tässä pitäisi kenenkin ottaa mallia. Mitä yhteistä homoudella on lapsuudessa tapahtuneen pahoinpitelyn/hyväksikäytön kanssa?"

Homoliikkeestä pitäisi ottaa mallia avoimuuden suhteen. Siis, että hyväksikäytön uhrien joukosta pitäisi jonkun tulla esiin ja kertoa asiasta. Homoliikkeen avoimuus on lisännyt suvaitsevaisuutta.