Oktoberfest - joko taas!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Taas se on käsillä – oktoberfest. Ensi lauantaina se alkaa Münchenin Theresien-niityllä. Paikka on entinen lentokenttä. 16 päivän ajan miljoonat vieraat kruisailevat juhlateltoissa. Juhlarakennelmia on pystytetty jo viikkojen ajan.

Onko homoille ja lesboille mitään? On paljonkin! Bräurosl-juhlahallissa on ensi sunnuntaina GaySunday. Istumapaikkoja on 8 500. Jodlaajiakin on paikalla.

Fischer Vroni –teltta on pienempi, 3 430 paikkaa. Sieltä saa välipalaksi erilaisia kalaruokia. Musiikkilava on laiva keulan muotoinen. Ensi maanantaista viikon päästä siellä vietetään "Prosecco Wiesn" –juhlaa ja se on homojen suosiossa.

Entä lesboille? Ei mitään. Tai ehkä tämä? Weinzelt, 2 400 paikkaa, naisten ja julkkkisten suosima. Viinin lisäksi tarjolla Paulaner-Weissbieriä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.augsburger-allgemeine.de/Home/Nachrichten/Bayern/Artikel,-Zwischen-Blasmusik-und-Ballermann-_arid,1327636_regid,2_puid,2_pageid,4289.html

Toissa vuonna ranneliikkeessä kerrottiin vaikutelmia homoteltasta
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=10&thrdid=3987

3 kommenttia

Oktoberfestin rinnalla on karhuille oma OktoBEARfest. Sitä vietetään ylihuomisesta, perjantaista sunnuntaihin. Paikalle odotetaan yli 500 karhua ja karhun ystävää kaikkialta maailmasta – myös Suomesta. On saunaa ja pääjuhlaa ja sunnuntaina pakettiin kuuluu Oktoberfestin Bräusrosl-Zelt muiden homojen kanssa, mutta siellä on omat, varatut alueet karhuille.
http://www.oktobearfest.de/
Tuo Oktobearfest kuulostaisi kiinnostavalle. Onko kukaan aiemmin käynyt tai nytten menossa?