DJ:n ahdinko

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Suhtautumien pedofiliaan ja lapsipornoon on koventumassa ainakin Slovakiassa. Tunnettu englantilainen DJ istuu tällä hetkellä vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Slovakian hovioikeus ei päästänyt häntä vapaalle jalalle, koska olisi vaara, että hän katoaa ja jatkaa rikollista toimintaa. Mies on 67-vuotias ja tunnettu mm. Radio Luxemburg-ajoilta ja BBC:n DJ-työstään. Nyt häntä syytetään siitä, että hän on valmistanut alastonkuvia neljästä 16-17-vuotiaasta pojasta vuosina 2002-2003. Häntä vastaan nostettiin syyte jo 2004, mutta hän pääsi vastaamaan vapaalle. Hän katosi ja bulevardilehti Sun kaivoi hänet esiin Slovakian rajan pinnasta. Hänet luovutettiin Englantiin ja lentokentällä hänet pidätettiin ja tuomittiin vankilaan, koska hänellä oli 1970- ja 1980-luvulla alaikäisiä kumppaneita Englannissa. Helmikuussa 2008 hänet luovutettiin Slovakiaan oikeudenkäyntiä varten. Myös Tsekissä hän on saanut vankeusrangaistuksen. Prahassa hän oli toiminut yhdessä toisen miehen, erään musiikkituottajan kanssa, jonka asuntoon nuoria uhreja vietiin ja videoitiin.

Eli vilkasta elämää on vietetty.

(Hatter.hu)

Suomessa radiojuontaja joutui viime vuonna oikeuteen tyttöjen vikittelystä. Hän mahdollisesti käytti hyväkseen omaa julkkisasemaansa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

"Prahassa hän oli toiminut yhdessä toisen miehen, erään musiikkituottajan kanssa, jonka asuntoon nuoria uhreja vietiin ja videoitiin."


Juuri tällaisen vastenmielisen toiminnan takia meillä on suojaikärajat. Ja hyvä niin.
Ei kai kukaan ole kyseenalaistanut suojaikärajojen olemassaoloa, sen paremmin homoille kuin heteroillekaan, ja ilman muuta niille on olemassa täysin hyväksyttävät perusteet.