Itävaltaan homopoliisien järjestö

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Itävallassa perustettiin viime lauantaina homopoliisien järjestö GayCopsAustria. Paikalla oli 30 poliisia omaisineen. Tarkoituksena on tukea homo- ja lesbopoliiseja ammatillisesti ja yksityiselämässä. Samalla halutaan, että poliisin ja gay-yhteisön välit ovat kunnossa. Ammattipiireissä kiusamaisesta ja syrjinnästä on tultava loppu. Homopoliisien internet-sivut avattin jo vuonna 2005 helpottamaan anonyymia yhteydenpitoa ja verkostoitumista poliisin sisällä. Kahden ja puolen vuoden aikana on pidetty 5 kokoontumista. Tällainen toiminnan käynnistystapa on siis onnistunut.

http://www.gaycopsaustria.at/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • krister
  • 6.11.2007, 15.52
Eipä vaan ole Suomessa vastaavaa. Ruotsalaiset homopoliisit ovat ovat toimineet jo pitkään ja yrittäneet saada väkeä Suomesta mukaan pohjoismaisiin seminaareihin: ei ole tullut vaikka matkat ja majoitus olisi maksettu. Mikä meillä ujostuttaa? vai onko selityksenä se sama ikuinen "seksuaalisuuteni on yksityisasia eikä se kuulu työhöni tai työyhteisölleni eikä ainakaan missään tapauksessa julkisuuteen".
Ei tunnu Suomen poliisi toimivan muutenkaan. Ihmeellinen maa.

Huumejengi kärkkyy syöpää sairastavan aids-potilaan huumelääkkeitä. Minä olen tässä este.
On annettu käsky, että minut naulataan naulapyssyllä.

Olen ilmoittanut kaiken mahdollisen kaikkiin mahdollisiin poliisin numeroihin ja käynyt poliisilaitoksella. Mitään ei tapahdu.

Ilmeisesti minun pitää lyödä paistinpannulla narkkaria päähän ja raahata hänet perunakuoppaan ja pitää hänet siellä vankina kahdeksan vuotta. Poliisi kun päästää narkomaanit aina hoitoon eli siis vapaaksi.

Muissa maissa hallituksilla on filosofia, että veronmaksu velvoittaa antamaan joitain palvelujakin. Suomen historiallista aluetta miehittävät oligarkit eivät tarjoa mitään kiristämänsä rahojensa vastineeksi.