EU-komissio muistutti Venäjää ihmisoikeuksista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Venäläiset pride-aktivistit kääntyivät marraskuun 9. päivänä EU-komission puoleen ja esittivät huolensa HLBTI-väen kohtelusta Venäjällä. EU-komissio on vastannut. Vasatauksessa korostetaan, että ihmisoikeuksien, kuten kokoontumisoikeuden suojeleminen on EU:lle tärkeä periaatteellinen asia. EU:lla on ollut konsultaatio Venäjän kanssa 21. lokakuuta Pariisissa, ja siinä muistutettiin asiasta. EU pitää asiaa vireillä keskusteluissa Venäjän kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Moskovan pormestari Juri Luskov kieltää kaikki homojen mielenilmaukset tässä Euroopan suurimmassa kaupungissa vastaisuudessakin. Luskov ei välitä kansainvälisistä protesteista. Luskov sanoo. että lännessä kritisoidaan, mutta jokaisella yhteiskunnalla on omat näkemyksensä. Eilen julkaistussa lausunnossa Luskov sanoo, että homopropaganda estetään, vaikka jotkut demokraatit yrittävätkin selittää, että seksuaalivähemmistöjen kohtelu kertoo demokratian tilasta.

http://www.merkur-online.de/nachrichten/welt/moskaus-buergermeister-verbietet-homosexuellenkundgebungen-23714.html
" seksuaalivähemmistöjen kohtelu kertoo demokratian tilasta. " Nimenomaan! Tämä tulisi huomioida myös meillä kunnallispolitiikassa ja kouluissa ja terveydenhuollossa .