Espanjan kuningatar: Miksi pitäisi olla ylpeä homoudesta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 9

El Pais –lehti kertoo Spiegelin mukaan Espanjan kuningattaren elämänkerta-kirjasta, joka ilmestyy pian. Kirjan nimi on: "La Reina muy de cerca" (kuningatar lähellä). Siinä kuningatar päivittelee homojen tapoja ylpeillä homoudellaan. Noustaan autojen lavoille ja lähdetään paraaateihin häiritsemään muuta liikennettä. Eihän heterotkaan sitä tee.

Ei hänellä ole mitään homoja ja heidän parisuhteitaan vastaan, mutta avioliitoista ei pitäisi puhua. Parempi olisi puhua kumppanuussopimuksesta.

Kirjassa kuningatar ottaa ensi kertaa kantaa poliittisiin kysymyksiin. Kirja ilmestyy kuningattaren 70-vuotispäivänä ensi sunnuntaina. Kirjan kirjoittaja on kuningashuone-ekspertti Pilar Urbano. Kirja on jo esiluettu kuningashuoneessa.

Kuningatar on alun perin kreikkalainen prinsessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(Spiegel)

Saapa nähdä, mitä Espanjan homopiireissä sanotaan.

9 kommenttia

Kuningattaren mussutus on turhaa. Avioliittolaki on voimassa. Sen kaatamisyritys meni mönkään. Taivas ei katolisen kirkon väitteistä huolimatta ole pudonnut kenenkään päähän. Kuningatar on nyt Espanjassa vähemmistön joukossa.
Espanjan homojärjestöt ovat jo ehtineet kysyä, millä perusteella kuningatar kyseenalaistaa Espanjassa lailliset homoavioliitot vaikka on samalla ollut valmis siunaamaan oman poikansa avioliiton eronneen naisen kanssa.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/spanish-queen-breaks-silence--and-upsets-gay-groups-979571.html

Sofía Margarita Victoria Federica de Schleswig-Holstein-Sönderborg-Glücksburg on mennyttä maailmaa edustava kuningatar ja mm. kuningatar Victorian lapsenlapsenlapsenlapsi. Hänellä on kreikkalais-ortodoksinen kasvatus, mutta mennessään naimisiin vuonna 1962 hän kääntyi paavinuskoiseksi.